Jeg går et vildt efterår i møde!!

Jeg går et vildt efterår i møde!!

Jeg synes mildest talt jeg går et ret spændende efterår i møde. En ting er at vi skal være forældre for 2. (Og sidste) gang!! Det er jo kæmpe stort i sig selv og helt klart det største. Det bliver så vildt at skulle starte helt forfra, nu når Malte bliver 5 lige om lidt. Og så skal vi i gang med vores renoveringsprojekt, hvis alt går som det skal. Måske lidt presset med en nyfødt + en overetage. Men vi tager det som det kommer.

Men på arbejdsfronten kommer der også til at ske mega spændende ting og sager. For jeg har gået med en lille hemmelighed det sidste halve år. Den har ikke været så svær at holde på, for de 4 af månederne har jeg alligevel ligget med hovedet i toilettet. Men nu er vi ved at være så tæt på, at jeg godt synes, jeg kan løfte sløret for noget som startede helt tilbage i januar.

D. 1. oktober bliver jeg en del af et fantastisk team hos Storyboost. Som består af Sabina, DIY dronningen fra Sabinasverden, som formår at trylle selv med de mindste dimsedutter på sit kreakontor og vores mega seje agentmutter, Trine, som har mange års erfaring inden for kommunikation og PR og har arbejdet sammen med de helt store drenge som Lego og Danske bank. To selvstændige powerkvinder som har min største beundring.

Det hele startede en dag i januar, hvor jeg havde en hyggedate med søde Sabina på kreakontoret. Hun havde luftet lidt tanker for mig, så jeg var nok ikke helt på bar bund i forhold til hvad agendaen skulle stå på den dag. Og hun havde heller ikke fortalt meget inden jeg sagde JA. På det tidspunkt havde jeg overhovedet ikke mødt Trine, men jeg følte mig allerede i trygge hænder.

Den største grund til at jeg ikke har delt noget før nu er, at jeg siden 2015 har været en del af Bloggers Delight. Det var her jeg blev blogger med alt hvad det indebærer. Jeg fandt ud af at bloggerverdenen var meget mere end mine små kreative projekter, og jeg fandt ud af, at jeg rent faktisk kunne drive en forretning med det som jeg elsker. Det har været en kæmpe læring for mig at være en del af Bloggers Delights kompetente team, som altid har stået klar med en hjælpende hånd.

Jeg har været utrolig glad for mine samarbejder jeg har haft gennem dem og deres hjælp, når jeg har haft brug for at få tingene skåret ud i pap. Jeg valgte faktisk at opsige min kontrakt på et tidspunkt, hvor min karriere var på sit højeste hos dem. Det var et vildt efterår 2018 og en endnu vildere vinter. Men alligevel har jeg også følt mig som en lille bitte fisk i et meget stort hav. Jeg har savnet en tættere dialog med kunderne, og ofte har jeg følt at kontoret og alle events i København var meget langt væk. Og hvis der ikke skulle ske noget nyt nu, hvornår skulle der så. Nogle gange skal man også satse lidt. Man kan hurtigt blive lullet hen i en døs, hvor tingene bare kører og man selv kører med.

Noget af det jeg glæder mig allermest til er at blive en del af et mindre og mere intimt hold. Et hold hvor vi løfter hinanden og arbejder sammen på kryds og tværs. Jeg glæder mig både til sammenholdet og til at arbejde sammen om flere projekter og føle, at vi er et hold frem for at være en af mange.

For jer vil det betyde at bloggen skifter udseende. Jeg har fået et kompetent hold på, som skal flytte alt mit indhold og lave nyt design til mig. Det er nogle gange lige lidt for spændende. Det er 5 års arbejde der skal flyttes. Det er rigtig meget tekst, virkelig mange kommentarer og endnu flere billeder, som jeg umuligt kan genskabe. Så kryds lige fingrer for at alt bare går som det skal. Det I nok vil ligge mest mærke til er, at der ikke vil være en masse banner og reklame uden om bloggen og mellem indlæggene, det glæder jeg mig personligt rigtig meget til at slippe for, da jeg synes det virker forstyrende at der ligepludselig popper noget op.

Jeg håber I er med på mit nye eventyr, hvor jeg, som altid, vil gøre alt for at levere indhold som I synes er interessant og inspirerede. Tak fordi I læser med!

I dag stikker jeg af med mit nye team til København. Vi har et par møder og ellers skal vi bare hygge os. Det er så sjældent at jeg kommer til København og jeg savner byen som vi boede i inden vi fik Malte. Morten er i København hver uge, da han arbejder derover og nogle gang kan jeg godt være lidt misundelig. Jeg håber helt klart at fremtiden byder på mange flere ture til hovedstaden:)

I øvrigt tusind tak til Mia Mortensen for at trylle bagved kameraet på et tidspunkt hvor jeg var så syg af min graviditet at jeg sjældent kunne komme ud af sengen. Lige den dag her havde jeg det heldigvis nogenlunde.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “Jeg går et vildt efterår i møde!!”

  1. Pingback: 10 julegaveideer til under 500 kr. | livingonabudgetdk

  2. Pingback: Jeg har sagt mit job op! - livingonabudgetdk

  3. Hvor er det spændende alt sammen. Jeg elsker at følge dig og vil selvfølgelig fortsætte med at følge dig i dit nye eventyr <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top