Sådan kommer vores “nye” hus til at se ud

Plantegning af vores

Jeg håber I kan bærer over med mig, og at det ikke ligefrem er de bedste billeder her på bloggen, men de er taget af en skærm, som I nok kan se. Mest af alt fordi jeg ikke kunne vente med at vise jer dem og så også fordi jeg åbenbart var for doven til at tage et screendump;) Men jeg håber alligevel tegningerne giver mening. Lige nu ser huset ud som på billedet herunder. En typisk bungalow i et plan med et valmet tag. Vores tag er ret flat.

Huset som det ser ud nu

Det der kommer til at ske er, at huset får det samme tag, blot i et meget højere udgave. Til at starte med ville vi gerne have fuldmuret gavle og tagpap, men det blev alt for dyrt, og jeg synes det her er en rigtig fin løsning, som gør hele projektet meget billigere. Nu bliver taget valmet med sort betontegl. Den nye kvist, som kommer ud mod terrasse bliver muret op og i stedet for de to nederste vinduer (som er fra køkkenet), så kommer der en terrassedør i. Noget vi glæder os rigtig meget til, da vi lige nu kun kan gå ud gennem stuen. Jeg forstår faktisk slet ikke, hvorfor man tilbage da huset blev renoveret ikke valgte en udgang fra køkkenet i stedet for to inde i stuen. Men det kommer der nu og det bliver dejligt.

Læs også: Sådan så huset ud da vi købte det

Plantegning af huset

Plantegningen til venstre er grundplanen i huset, som er 129 kvm, billedet nedenunder her er plantegningen for overetagen. I alt får vi 56 kvm. Dvs. at hele huset bliver 185 kvm. Trappen kommer til at gå op til første salen i vores bagerste stue, som vi lige nu bruger som kontor. Det er også i det rum vi har vores hjemmebyggede væg-væg reol.

Plantegning af overetagen

Det er helt bevidst at vi ikke har valgt flere kvadratmeter. I det første tilbud vi fik lavet, ville vi få næsten 110 kvm ekstra. Det kunne jeg slet ikke overskue, og vi ville pludselig stå med 6 værelser, hvilket i hvert fald er to mere end vi har brug for. Man kan jo altid bruge plads, men jeg syntes alligevel det blev for voldsomt, til vores lille familie og sikkert også for mange andre familier, den dag vi skal sælge. Med denne her planløsning får vi to værelser ovenpå, et bad og et stort multirum. På sigt bliver det jo nok en børneafdeling. Jeg glæder mig så meget til at få udsigten ud fra kvisten, som er ud over engen. Vi håber stadig det hele bliver godkendt som det er. Det ville være så ærgerligt at skulle til at lave om i planerne.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

5 kommentarer til “Sådan kommer vores “nye” hus til at se ud”

  1. Spændende. Vi får besøg af arkitekten i dag, da vi pønser på det samme. Hvor bor I? Hvor lang behandlingstid er der på godkendelsen? Og må jeg spørge til trappen. Har I gjort nogle overvejelser hvorfor trappen skal gå op fra stuen? Jeg har tegnet det samme her, men ved ikke om det bliver for træls. Vi har også kun en stue 🤔
    Hvornår går I i gang? Glæder mig til at følge med. Mvh Susan

    1. Living on a budget

      Hej Susan. Hvor spændende med jeres projekt. Vi bor i Skanderborg kommune, hvor der er en behandlingstid på 8 uger. Vi bor dog ned til en fredet eng, så vi ved endnu ikke om det skal forbi fredningsstyrelsen. Vi håber det ikke! For så kan det nok godt trække ud. Ang. trappen, så har vi to to stuer, og derfor er det oplagt at trappen er i den bagerste. Til at starte med, skulle den have været i køkkenet, hvor vi ville tage en del af soveværelset, men det blev simpelthen for omstændigt. Dejligt du har lyst til at følge med:) Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top