Maltes børnefødselsdag – fodboldtema

I tirsdags blev Malte 5 år, og det er første gang, at han sådan virkelig er gået op i sin fødselsdag. Han har glædet sig helt vildt og talt dage og gange han skulle sove i jeg-ved-ikke-hvor-lang-tid.

Dagen inden blev jeg dog lidt nervøs for, om vi havde været med til at hype dagen for meget. For det kunne jo næsten kun gå galt. Han var så spændt og han havde fuldstændig styr på hvad han skulle og ikke skulle på hans dag. Børnehaven skulle på besøg, og han havde en helt klar ide om, hvordan han skulle gå rundt og dele sugerørene ud og at han alene skulle puste lysene ud på alle kagerne. Og jeg tænkte: bare de resterende 16 børn er med på den! Jeg havde lige set hvordan han ville vågne kl. 5 og være frisk og klar til gaver gaver gaver. Men sådan blev virkeligheden slet ikke. Drengen sov til lidt over 7, så jeg vågnede faktisk først og nåede at få øjne inden vi sang fødselsdagssang. Og han var slet ikke så fokuseret på gaverne som jeg havde troet. Malte fik delt alle sugerør rundt og pustede alle lys og sagde, at det var den bedste fødselsdag nogensinde. Så alt var helt perfekt. Og alle 16 børn fra børnehaven (+2 pædagoger) opførte sig som pragteksemplarer, så det kunne ikke have været bedre.

Alt pynt er fra Feststemning.dk.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Maltes børnefødselsdag – fodboldtema”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen