Maltes børnefødselsdag – fodboldtema

I tirsdags blev Malte 5 år, og det er første gang, at han sådan virkelig er gået op i sin fødselsdag. Han har glædet sig helt vildt og talt dage og gange han skulle sove i jeg-ved-ikke-hvor-lang-tid.

Dagen inden blev jeg dog lidt nervøs for, om vi havde været med til at hype dagen for meget. For det kunne jo næsten kun gå galt. Han var så spændt og han havde fuldstændig styr på hvad han skulle og ikke skulle på hans dag. Børnehaven skulle på besøg, og han havde en helt klar ide om, hvordan han skulle gå rundt og dele sugerørene ud og at han alene skulle puste lysene ud på alle kagerne. Og jeg tænkte: bare de resterende 16 børn er med på den! Jeg havde lige set hvordan han ville vågne kl. 5 og være frisk og klar til gaver gaver gaver. Men sådan blev virkeligheden slet ikke. Drengen sov til lidt over 7, så jeg vågnede faktisk først og nåede at få øjne inden vi sang fødselsdagssang. Og han var slet ikke så fokuseret på gaverne som jeg havde troet. Malte fik delt alle sugerør rundt og pustede alle lys og sagde, at det var den bedste fødselsdag nogensinde. Så alt var helt perfekt. Og alle 16 børn fra børnehaven (+2 pædagoger) opførte sig som pragteksemplarer, så det kunne ikke have været bedre.

Alt pynt er fra Feststemning.dk.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Maltes børnefødselsdag – fodboldtema”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top