Nem og billig make-over af soveværelset + rabatkode

Reklame for Ellos

Ekstra rabat på Black Friday tilbud på Ellos.dk

5 % ekstra rabat på alle Black friday tilbud med koden 405451

Det behøver hverken at være dyrt eller besværgligt at lave en make-over af sit soveværelse. Tit kan små ændringer som nyt sengetøj eller nye gardiner gøre en stor forskel. Det oplevede jeg selv, da jeg for noget tid siden hængte gardiner op i vores soveværelse. Det er bare så pænt og jeg er blevet kæmpe fan af gardiner. Så stor fan, at jeg overvejer om vi også skal have det i stuen. Jeg har kigget på de her tre forskellige gardiner fra Ellos. Ellos kører black friday udsalg, og

I får 5 % ekstra rabat på alt med koden 405451

Koden gælder fra d. 25/11 – 2/12 

Se alle gardiner fra Ellos HER

Vi har det her hvide sengetøj i økologisk bomuld og det er bare så lækkert og blødt. Nyt sengetøj er altid dejligt, og det er også en god julegaveide. Vi har lige givet min mor et lækkert nyt sæt sengetøj i fødselsdagsgave. 

Se alt sengetøj fra Ellos HER

(inkl. brands og udsalg)

Ellos har altid en masse spændende nyheder. Shop på Ellos HER

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top