Lys i vintermørket

Reklame

For noget tid siden spurgte jeg på Instagram, om jeg var den eneste som altid manglede lamper når det begyndte at blive mørkt. 88 % af jer svarede faktisk, at I også manglede lys og lamper, når  vintermørket begyndte at melde sig. 

Hvert år når de lyse timer bliver færre og det bliver mørkere undefor, så mangler vi lys herhjemme. Det er især i stuen. Det er sjovt nok det samme der sker hvert år. Jeg har lyst til at oplyse hele hytten, fordi jeg ikke kan klare mørket. Men jeg er generelt ikke så stor fan af loftslamper. Jeg kan bedst lide hyggebelysning, og derfor går jeg også altid efter bordlamper eller væglamper. 

Jeg synes generelt at det bliver mere og mere svært at acceptere det mørke halvår og måske det også er derfor, at jeg har brug for flere lamper for hvert år der går.

For noget tid siden faldt jeg over den her smukke lampe fra Fritz Hansen, som passer så fint ind både på et bord og i vores bogreol.

Det er vigtigt for mig at mine lamper kan rykkes rundt og ikke er statiske, både fordi jeg elsker at rykke rundt, men også så jeg kan samle flere lamper i et rum, hvis jeg synes det er for mørkt. Og der er denne her bare helt perfekt i størrelsen og formen, og så er kombinationen mellem træ og metal så fin. 

Jeg har fundet lampen hos Lampemesteren, som har et stort udvalg af smukke lamper i forskellige mærker i alle prisklasser. Lampemesteren holder til på nettet, men har også en fysisk butik i Ringkøbing, og har for nyligt lige åbnet en butik i København V, så man kan se lamperne fysisk inden man beslutter sig. Mest er jeg selv til at shoppe på nettet. Men nogle gange kan det være rart at se produkterne i levende live først. Især hvis man skal have fornemmelsen af størrelse osv.

Tip

Lampemesteren sender altid en lyskilde med i købet. Så er man fri for at stå og mangle en pære når man modtager sin nye lampe. Det sker i hvert fald altid for mig! Enten har vi ingen pære, ellers er fatningen i den forkerte størrelse. Det er så typisk, når man er den utålmodige type, som bare gerne vil trykke på knappen og så virker det:)

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top