To dekorationer – samme krans

Det er efterhånden lang tid siden jeg lavede min første adventskrans, og da Morten ikke mente han gad at se på den helt indtil det blev d. 1. dec., så jeg besluttede mig for at sætte den ud i skuret. Jeg tog lysene ud af den og tabte det ene på gulvet som knækkede over. Det var så den krans. Men der er jo intet der er så skidt, at det ikke er godt for noget, er det ikke sådan man siger;) Så jeg købte 4 nye lys og nogle husløg, og nu har jeg fået en helt ny krans her til d. 1. decemer. Selvom det meste af kransen er genbrugt har den fået et helt andet udtryk end den første. Jeg har bare taget de tørrede blomster af og erstattet dem med husløg og strå. De tørrede strå havde jeg i forvejen.

Sådan her så kransen ud inden jeg lavede den om!

Lys, løg og de der strå er købt i Super Brugsen. 

Da kransen er lavet med pyntegrønt som er fint når det er tørt, så kan kransen også gemmes til næste år. 

Skal I mon lave juledekorationer i denne her weekend? 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

1 kommentar til “To dekorationer – samme krans”

  1. Pingback: Kalenderlys 2019 - livingonabudgetdk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen