Mit kalenderlys 2019

For noget tid siden lavede jeg min adventskrans, som I kan se HER. Men jeg syntes vi manglede et lys til bordet. Derfor har jeg lavet denne her med en potte og blomster fra Queenflowers. Jeg har blot sat et almindeligt bloklys i, da vi jo allerede har d. 8., så vi ville være ret langt bagud, og min erfaring er, at de kalenderlys aldrig når til d. 24. alligevel;)

Oasis havde jeg liggende fra sidste år (måske det var derfor det lugtede så ækelt) og husløgene snuppede jeg fra adventskransen, potten havde jeg også, så det er kun blomsterbuketten jeg har købt, og dem kan I finde i de fleste større supermarkeder. 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Mit kalenderlys 2019”

  1. Hei Nydelig lyskrans så inspirerende Må få spørre, hva heter blomstene? Og hvor har du fått tak i den fine potten?

    1. Tusind tak☺️ Mener man kalder blomsterne fir brændende kærlighed. Både blomster og potten er fra Queen Flowers

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen