Mit kalenderlys 2019

For noget tid siden lavede jeg min adventskrans, som I kan se HER. Men jeg syntes vi manglede et lys til bordet. Derfor har jeg lavet denne her med en potte og blomster fra Queenflowers. Jeg har blot sat et almindeligt bloklys i, da vi jo allerede har d. 8., så vi ville være ret langt bagud, og min erfaring er, at de kalenderlys aldrig når til d. 24. alligevel;)

Oasis havde jeg liggende fra sidste år (måske det var derfor det lugtede så ækelt) og husløgene snuppede jeg fra adventskransen, potten havde jeg også, så det er kun blomsterbuketten jeg har købt, og dem kan I finde i de fleste større supermarkeder. 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Mit kalenderlys 2019”

  1. Hei Nydelig lyskrans så inspirerende Må få spørre, hva heter blomstene? Og hvor har du fått tak i den fine potten?

    1. Tusind tak☺️ Mener man kalder blomsterne fir brændende kærlighed. Både blomster og potten er fra Queen Flowers

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top