Fra langt til kort hår

Så røg håret. Det var ikke engang noget jeg havde tænkt over længe, der skulle bare pludselig ske noget. Det er tredje gang, jeg klipper mit meget lange hår af. Når der er gået 5-6 år så bliver jeg træt af det, og så ryger det. Sådan har det været siden jeg var 23 og klippede det “kort” første gang🙈

Jeg er så glad for det! Det lange hår var bare til besvær. Især med en baby. Det var alligevel hele tiden sat op og det var tungt og kedeligt. Så det her var en perfekt løsning lige nu.

Mit hår gror som ukrudt, så hvis jeg fortryder, så er det snart langt igen. Det ser faktisk lidt farvet ud på efter billedet. Men det er faktisk min naturlige hårfarve. Jeg har farvet håret én gang de sidste 5 år og det er flere år siden.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Fra langt til kort hår”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen