5 forårskjoler jeg må eje! + 30% rabat!

Annonce for Ellos

- 30% på din dyreste vare + 5% ekstra på udsalg

Der er simpelthen kommet så mange nye lækre forårskjoler fra Ellos, som jeg bare må eje. Den beigefarvede oppe i venstre hjørne hænger allerede inde i skabet. Jeg udnyttede lige, at der tikkede en rabatkode ind på 30% på den dyreste vare. Det er faktisk lidt farligt med de der tilbudmails. Men på den anden side, nu når jeg var i gang med at kigge på en forårsgarderobe, så var det jo næsten for dumt ikke at udnytte det. Og nu har jeg efterhånden en del kjoler fra Ellos og jeg ved bare de passer i størrelsen. Det er ellers det jeg bøvler mest med, når jeg shopper online. Det halve passer alligevel aldrig og skal sendes retur. Men det passer bare ved Ellos collection. Altid str. 38!

Tjek også Ellos store udsalg HER

Jeg har også lige købt den her fine frakke. Den er virkelig fin og lækker, og så kostede den kun 699! 

Med de 30 % kan den fås til 489,30 kr. 

Se den her: Beige frakke

Rabat kode: 415414

Rabatkoden giver 30% rabat på den dyreste vare (inkl. brands) + 5 % ekstra på varer markeret med “kampagne pris”. Koden gælder til og med d. 31/1! 

Koden gælder både Fashion og home.

Ellos har i øvrigt størrelser til alle! 

Shop dine Ellos favoritter HER

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen