DIY opbevaring og en fin lille værtindegave

Reklame

Er  der noget bedre end at modtage en lille værtindegave, når man holder en komsammen? Jeg synes simpelthen det er sådan en fin gestus. Det er jo absolut ikke forventet, og det er måske også dét, der er med til at gøre det så fint. Skal du til fest eller en anden form for komsammen, så kan det være at værten skal forkæles med denne lille (og billige) DIY.

Muffin kit

Det skal du bruge:

-Et genbrugsglas

-Bagepapir (til låget)

-En snor eller gavebånd

-Et stykke pap

-6 muffinforme

Labelprinter

+ Tilbehør til chokoladekage

Jeg har brugt opskriften  HER. Den er nem;)

Jeg har brugt min geniale P-touch CUBE labelprinter til at lave mærker til glasset og til en lille hilsen på gavebåndet. Den er smart, fordi den både kan printe almindelige labels og printe mærkater til tøj og gavebånd med personlige hilsner. Du kan se og læse mere om den lige HER

Styr på opbevaringen

Den der går mest op i, at det hele har de rigtige pladser herhjemme, er nok mig. Så nu har jeg ligesom sørget for at alle andre også ved hvor tingene hører hjemme. Det er faktisk meget praktisk!

Før blev Noras tøj bare kastet op i kasserne, og det var fuldstændig umuligt at se, hvad er var i dem, fordi de står så højt oppe på hylden. Men nu kan man nemt danne sig et overblik. Tøjet kommer nok ikke til at ligge så pænt efterfølgenede, men nu er det da trods alt sorteret. Hjertetapen er bare så fin, og passer da helt perfekt til en lille prinsesse pige.

Der findes en masse forskelligt tape til labelprinteren, så man kan sætte sit eget præg på mærkerne med forskellige farver, fonte og emojis. Genbrug glas fra syltetøj osv. og brug dem til opbevaring af perler, blyanter, tape eller noget helt fjerde og sæt en fin hjemmedesignet label på.

Læs også: Organiser billigt med genbrugsglas

Strygemærker til børnehavetøjet

Ud over at udskrive almindelige labels og gavebånd, kan man også få strygemærker til P-touch CUBE. Det kommer i en tapekassette ligesom alt det andet tape, og er nemt at sætte i labelprinteren. Så er det slut med at løbe tør for navnemærker til tøjet, for jeg laver bare mine egne. Og det er altså rart med navn på ALT i børnehaven, for ellers er det ikke til at finde glemte ting og sager. Især handsker og huer. Er jeg den eneste forælder som har 10 par handsker til mit barn?? For af en eller anden grund bliver de spist af legepladsen. Men efter jeg har sat mærker i, så har pædagogerne da i det mindste en chance for at lægge handskerne tilbage til rette ejermand, hvis de skulle falde over dem udenfor.

Sådan bruger du P-touch CUBE labelprinteren

Download app’en “P-touch Design&Print”. Connect din labelprinter i app’en. Lav dit eget design eller brug en af de mange fine skabeloner og print. Det er simpelthen det nemmeste i verden. Jeg har haft min i lidt over et år og er vildt glad for den! Man kan også bruge den til at designe hjemmelavede kort med, til skoleting, notesbøge, opskrifter og til alt der skal organiseres, uanset om det er i hjemmet, ude i garagen eller i skuret.  

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

7 kommentarer til “DIY opbevaring og en fin lille værtindegave”

    1. Hej Mette

      Det kan de fleste faktisk. Man kan få en S-tape. Det står for strong. Men de andre burde også kunne holde. Alt afhængig af hvad de sidder på selvfølgelig. Men sidder de på glatte overflader, som kopper osv. så kan den almindelige også:) Hvis det er drikkedunke og madpakker, så ville jeg vælge S:) Kh Louise

  1. Pingback: Vind en Brother CUBE labelprinter - livingonabudgetdk

  2. Pingback: Varm chokolade DIY - livingonabudgetdk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen