Den lækreste choko freakshake (et sundere alternativ uden mælk)

Det her er seriøst noget af det lækreste jeg længe har smagt. En sundere freakshake. Man kan selvfølgelig diskutere hvad sund er. Men den er i hvert fald udelukkende plantebaseret og der er væsentlig mindre sukker i end i en milkshake;)

Opskrift

Til 2 store freakshakes eller 4 små!

0,3 liter Naturali’ Soya drik kakao (sukkerarter 9 g. pr. 100 ml.)

0,1 liter Natural’ Soya drik Calium og vanilje (sukkerarter 3,4 g. pr. 100 ml.)

1-2 frosne bananer

2 tsk usødet kakaopulver

En håndfuld isterninger

Pynt

1/2 Alpro Soya (piskbar) (3,3 g. pr. 100 ml.)

Hakkede mandler

Mørk chokolade 80-85%

1 banan

Kokosmel

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienser sammen i en blender. Dyp (kolde) glas i den smeltede chokolade og lad dem tørre og dryppe af lidt. Drys chokoladen med mandler eller kokos. Dryp lidt chokolade inde i glasset og lad det flyde ned langs glasset. Sæt dem i køleskabet. Sæt bananerne på et grillspyd og dyp dem i chokoladen og drys med mandler eller kokos. Pisk alpro’en. Hæld chokodrikken i glasset og pynt med bananer, alpo, hakkede mandler og chokolade.

Tip 

Smag evt. alpro’en til med lidt vaniljesukker, så den bliver ekstra lækker.

Velbekomme:)

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “Den lækreste choko freakshake (et sundere alternativ uden mælk)”

 1. Pingback: Jeg gjorde det! 14 dage uden Sukker og brød! | livingonabudgetdk

 2. Pingback: Sundere snickers kugler med peanutbutter - livingonabudgetdk

 3. Kære Louise,
  Tusind tak fordi du deler så meget med os herunder lækre opskrifter. Har fulgt lidt med i dag og håber ikke du lader dig gå på af de kommentarer du får.
  Jeg elsker at følge dig og synes du virker super sød, fornuftig og intelligent.
  Kh Ann

  1. Kære Ann

   Tusind tak for din søde besked og dine søde ord. Det betyder rigtig meget. Tak:) Kh Louise

 4. Men der er jo så tilsat sukker i både soyadrikken med vanilje (står listet som sirup) samt i kakaodrikken. Der er ca 10g pr 100ml og når du bruger 3 X 100 ml er det 30 g sukker svarende til 10-15 sukkerknalder. Og så har jeg ikke regnet frugtsukker fra bananerne med eller soyadrikken med vanilje. Så det er en kæmpe blodsukker bombe. Ikke ligefrem sundt for kroppen men måske for sjælen. Mvh. Diabetessygeplejersken

  1. Hej Maria

   Tusind tak for din besked. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke rigtig ar regnet de tilsatte sukkerarter i drikken for noget. Det er selvfølgelig en fejl. Og det ville jo være ret katastrofalt, hvis f.eks en med sukkersyge tænkte, at de bare kunne drikke løs med god samvittighed. Sundhed kan selvfølgelig gradbøjes, men derfor skal fakta om sukker selvfølgelig være korrekt. Derfor har jeg nu tilføjet sukkerindholdet på drikkene. Så kan man selv vurdere:) Tak for dit input. Rigtig god dag. Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top