Se min kjole – om at være forelsket i en kattekjole

Reklame

Find min kjole HER til 279 kr. med rabatkoden 415414

Spar 30% på din dyreste item hos Ellos + 5% ekstra på udsalg

Kender I det der med at være så vild med et nyt stykke tøj, at man har lyst til at købe to af den samme. Bare fordi man er bange for at den første skal gå i stykker eller få en plet som ikke kan gå af. Sådan har jeg det med min nye kattekjole fra Ellos. Jeg er helt tosset med den. Det er næsten så det gør ondt på mig at fortælle, hvor jeg har købt den, for tænk nu, hvis den bliver udsolgt og jeg ikke kan købe en mere, hvis der sker noget med min egen. Haha!

Men altså, jeg har selvfølgelig helgarderet mig, for så må jeg jo eje kattetunikaen i stedet for. Jeg er vild med det print!! Og så har jeg også fundet nogle andre smukke ting, som jeg har svært ved at leve uden.

I kan selvfølgelig igen spare 30% på den dyreste vare fra Ellos (inkl. brands) med koden: 

415414

Gælder tom. 29/2

Tunika // Gul blazer // Frakke // Hårbøjle // Grøn skjorte

Hvis du også bare må eje kattekjolen, så kan jeg fortælle, at den ligepræcis koster 279 kr. efter fratrukket rabet. Det er dælme en fin pris! Du kan finde kjolen HER sammen med en masse andre nyheder fra Ellos.

Shop Ellos nyheder HER

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen