Hvad med den der barnedåb!?

Reklame

Nora bliver 4 måneder lige om lidt, og hun skal døbes. Selvfølgelig skal hun det. Det blev Malte også. For mig er det ligesom en tradition. Det er egentlig ikke fordi jeg er særlig troende, men jeg kan godt lide traditionen omkring kirken, og vi har en rigtig fin kirke i Veng. Faktisk den ældste klosterkirke i Danmark, og det vil jeg gerne støtte op omkring. Men skal jeg være ærlig, så kunne jeg godt springe det over denne gang. Med Malte var det meget vigtigt for mig. Han blev døbt da han var 8 måneder gammel, fordi vi havde en gudmor, som skulle hjem fra en længere rejse. Så han blev navngivet inden de 6 måneder og derefter døbt. Det er bare ligesom om, nu har vi prøvet det der barnedåb.

Jeg har virkelig brudt min hjerne meget med, hvordan vi slipper nemmest om ved det. På den ene side vil jeg gerne have en dag, hvor alle er med, men på den anden side, vil jeg også gerne have det så småt som muligt.

Jeg tror, vi er kommet frem til kun at invitere den nærmeste familie. Som alligevel tæller omkring 27 mennesker. En af de største grunde er nok pengene. Jeg vil faktisk hellere bruge dem på noget andet. Nu står vi også og skal i gang med overetagen, så der er jo nok at bruge penge på.

Jeg har tænkt mange tanker. Kan vi holde det herhjemme. Kan vi være i stuen, kan vi være i haven. Hvad koster det at holde det på Venge kro eller Sophiendal gods (begge lige i baghaven). Men jeg er faktisk ikke rigtig kommet så meget videre. Jeg tror, det der kommer til at ske er, hun bliver navngivet, og så ser vi til sommer. Måske det bliver en havefest, måske det bliver på kroen. 

Pynt til festen

Uanset hvad vi kommer til at vælge, så har jeg allerede pynten.

For Søstrene Grene  har nemlig lanceret en ny festlig kollektion, med en masse pynt til fester, der kommer i butikkerne d. 5/3 – altså på torsdag. Der er bare så mange fine ting! Og jeg har fået lov til at dække et bord med det.

Husk at I kan gemme pynten og genbruge det. Det foldes blot sammen efter brug og fylder ingenting i en kasse.

DIY Lav dine egne bordkort

Det skal du bruge:

-Udstikkere fra Søstrene Grene

-Klemmer fra Søstrene Grene

-Karton

-Saks

-Tusch

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

1 kommentar til “Hvad med den der barnedåb!?”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top