Forårsnyheder fra Ellos

Reklame

Spar 33% + 5% ekstra på udsalg med koden: 415414

Koden gælder til den dyreste vare (inkl. brands). Gælder til og med d. 31/3

Jeg har lige ryddet gevaldigt op i mit klædeskab, for når man køber nyt, så skal der også noget videre. Sådan er det i hvert fald hos mig. Det giver både plads og ro i klædeskabet og lidt flere midler at shoppe for. Sådan har jeg altid gjort det.

Denne gang fik jeg solgt nogle af mine fine kjoler videre. Primært fordi jeg syntes, de var blevet for stramme efter graviditeten. Og så har jeg måske også brug for at kunne bevæge mig lidt mere frit med en baby på armen. De gør det mig bare irriteret, hvis tøjet sidder for stramt og der ikke er en god bevægelighed! Så der er flyttet to nye luftige kjoler ind i mit klædeskab, og jeg synes de er fantastiske begge to… og ikke mindst billige!

Jeg er altså også blevet lidt smålun på den fine hvide denim jakke. Det tror jeg bliver mit næste køb. Den koster 279 kr. efter de 30% er fratrukket. 

Blå kjole 265 kr. efter 30% rabat. Find den HER

Hvid kjole med høj hals 349 kr. efter 30% rabat. Find den HER.

Se alle de andre lækre nyheder hos Ellos HER.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen