Hamstring, mangel på bleer og 14 dage uden børnehaven!

Malte er fra i dag blevet taget ud af børnehaven, fordi vi har muligheden for det. Morten skal ikke til København de næste 14 dage og for Nora og jeg, er der ikke de store forandringer i barselsboblen andet end vi har aflyst vores faste aftaler i Århus med min kusine, som arbejder som sygeplejerske på intensiv.

Hamstring og vanvid

Vi prøver at tage vores sikkerhedsforanstaltninger. Jeg tænker det er vores allesammens ansvar at passe godt på de udsatte af den her Corona Virus. Men med et tomt køleskab og 5 bleer ved puslepladsen måtte jeg ud i vanvids Danmark. Hvis jeg ikke havde været nr. 30.000 i køen hos Nemlig.com, så havde jeg handlet online. Men nu stod vi lige akut og manglede nogle ting, som bleer, rugbrød og creme til Noras kinder. Men jeg fik godt nok en lang næse, da jeg kom i det første supermarked. 

Torsdag kl. 11 og Rema var proppet. Det var ikke flere bleer og modermælkserstatningen var godt nok også på laveste blus. (Men bare rolig venner, der kommer varer senere i dag!!;)) De havde ikke flere bleer i Noras størrelse, og jeg gik derfor videre til Netto, hvor det var fuldstændig det samme. Ingen bleer eller rugbrød og lange køer ved kassen. Der blev jeg faktisk lidt ked af det. 

Jeg ved der er langt værre ting i verden end manglende bleer og rugbrød. Men den virus er alligevel ved at komme under huden på en.  Lige der med tanken om at jeg ikke kunne give min 4 måneder gamle datter en tør ble på, fordi der er nogle mennesker som tror at livet stopper, hvis de ikke har fået 5 pakker bleer med hjem i størrelse 3, der blev det bare lige lidt for meget! Jeg kom selvfølgelig hurtigt videre, for som sagt – vigtigere ting i livet og folk der har langt større problemer. Så jeg kørte til vores lokale brugsuddeler, hvor jeg fik den sidste pakke bleer i str. 3 på hylden OG en pakke rugbrød, som stort set er det eneste Malte spiser lige nu. Han elsker rugbrød.

Men det er jo simpelthen så tragisk, at det næsten er komisk at se alle de mennesker rende forvildet rundt i supermarkedet. Det er værre end julehandlen og var det ikke for et tomt køleskab, så havde jeg holdt mig langt væk fra et hvilket som helst supermarked den næste uge!

14 dage uden børnehaven

Nu er jeg heldigvis kommet hjem i sikkerhed. Og Malte og jeg har fundet kreakassen frem og skal til at lave påskepynt. De har lige haft om kroppen i børnehaven og Malte er helt med på baktirier og smitte og alt det der. Han er bare vild med at have 14 dages ferie. Det bliver nok lidt hårdt for ham, når virkeligheden banker på, at vi ikke kan køre på Aros, DOKK 1 eller et af de andre steder, hvor vi plejer at køre hen i weekenden, når vi skal hygge os. Men så må vi tage på stranden eller i skoven eller noget andet. Lige nu laver vi i hvert fald perler. Vi har fundet inspiration til de fineste påskekaniner hos @kreativmamma, og så har vi søgt på “påskeæg perler” på nettet. I kan også finde mere inspiration til aktiviter med børn under #voresbørninspiration eller på @voresbørn.

Hvad skal I lave, hvis I er hjemme med børn? Og hvad skal I lave, hvis I er hjemme uden?:)

Pas på hinanden og husk håndsprit og sund fornuft!

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top