Derfor bygger vi ovenpå!

Så skete det. Efter et års venten er vi nu i gang!! Vi havde nok regnet med at tingene ville gå lidt hurtigere, da vi for et år siden gik i banken for at låne pengene. Men skidt pyt. Nu er vi i gang!

I kan se hvordan huset kommer til at se ud, når det er færdigt HER.

Det er sjældent der komme uredigerede billeder herfra, men dem her er fuldstændig råt for usødet, og det gør dem på ingen måde ringere. Slet ikke med den her fine forårsblå himmel!

Udsigten

Når man først har været herude, så forstår man med det samme, at vi bygger op i stedet for ud. Med den her udsigt så giver det ikke mening andet. Det store birketræ ud mod engen kommer ned, for det tager udsigten lige hvor kvisten kommer til at være. 

Vi kommer nok til at rive os i håret mange gange, men lige nu er vi bare glade for at være i gang! Morten og Niels (som bygger for os) er i gang med at tage taget af. Og vi er så heldige at der er endnu et tag under (Ironi kan forekomme).

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen