Vind en Brother CUBE labelprinter

Annonce for Brother Nordic

Jeg har haft min CUBE labelprinter i et par år nu og den er intet mindre end genial. Den kan bruges til virkelig mange fine projekter, og I kan se nogle af mine DIYs jeg har lavet med den her:

DIY Organiser med billigt med genbrugsglas

DIY Opbevaring og en lille fin værtindegave

Varm chokolade DIY

Vind din egen labelprinter

VINDEREN ER NU FUNDET! STORT TILLYKKE TOVE GUBI:)

Nu har I også chancen for at vinde jeres egen Brother CUBE labelprinter (inkl. stoftape, label med sort tekst på hvid med hjerter og satinbånd sort tekst på hvid)

I kan også være med i konkurrencen på min Instagram profil @livingonabugdet.dk.

De to vindere af en CUBE labelprinter inkl. tilbehør bliver fundet på tirsdag d. 31. marts. 

For at være med skal I fortælle, hvilket projekt I vil bruge CUBE labelprinteren til i kommentarfeltet herunder.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

206 kommentarer til “Vind en Brother CUBE labelprinter”

 1. Er ved at ordne og organisere her under corona-karantænen; kontorpapirer, fotos, feriescrapbøger, krea-materialer, krydderiglas og meget, meget mere
  Har præcis for den smarte label-maskine

 2. Signe Holm Villumsen

  Jeg ville bruge den til mange ting – bl.a. organisering af diverse opbevaringskasser, bordkort til barnedåb, sætte navn i vores kommende datters tøj osv. og meget andet. Den er genial!

 3. Line Amalie Kristensen

  Jeg ville elske at vinde printeren, så jeg kan komme i gang med flere projekter! Det første ville være at få labels på mine store brune apotekerflasker, hvor jeg har shampoo osv. i – dernæst alle krydderierne

 4. Jeg vil bruge den til at organisere mine opbevaringsbeholdere i køkkenet samt til mine krydderiglas og andre kreative projekter jeg ellers lige kommer på

 5. Min familie bor i Spanien, og elsker danske vare såsom de små “småkager”. Derfor vil jeg gerne kunne lave små gaver/pakker med små labels på til dem, så de også kan få lidt glæde af deres danske favorit snacks. Så kan de nyde dem stille og roligt i denne hårde tid, hvor de desværre er ramt af Corona og er nødt til at blive indendøre.

 6. Vibeke Brøndsted

  Griner – så lykkedes det også mig, at kommentere Skal til at indrette et krearum, og har så mange dimser og dutter, æsker og glas, så det ville være den fedeste gave

 7. Wauw den ville være en perfekt hjælp til mit KonMari projekt jeg har været igang med i et års tid. Det vil give det perfekte final touch, at kunne lave så smukke labels på kasser, glas mm.

 8. Miriam Sørensen

  Jeg vil bruge den til at få styr på sagerne på ungernes værelser og til kreative ting til min mors lille butik

 9. Uhh som mor til 3 børn , og en masse kreative sysler ved siden af ville den være helt perfekt ❤️

 10. Uh der er mange ting jeg gerne vil bruge den til hvis jeg bliver den heldige vinder. Fx. System i opbevaring i køkkenet og personlige ‘gavebånd’.

 11. Jeg skal lave bordkort til min fætters konfirmation (når den engang må holdes igen efter corona-krisen), og der ville sådan en jo falde i rigtig god jord! Og så må jeg simpelthen få gjort dig kunsten efter, og lave værtindegaver med de fine labels på krukker med bagværk

 12. Malene Salomonsen

  Nu skal børnenes værelser organiseres, og denne printer vil være perfekt til at printe labels til diverse kasser og beholdere❤️❤️

 13. Ville elske at vinde den og bruge den til gaver og ikke mindst til at lave bordkort og kort til barnedåb efter coronakrisen

 14. Jeg ville organisere pænt, rundt i mit hjem, og så ville jeg lave små fine og lækre pakker til venner og familier

 15. Jeg ville lave de flotteste gaveindpakninger til alle sommerens fødselsdage! Hvor sejt er det lige med personlige bånd?

 16. Signe Brudsgård

  Åh hvor fint ✨ Jeg vil bruge den til bordkort til vores kommende bryllup ❤️ Og til at organisere en masse kasser og krukker selvfølgelig. Jeg krydser mine fingre.

 17. Jeg ville bruge den til at organisere alle mine hylder og små skuffer. Derudover vil jeg bruge den til små hyggelige beskeder på gaver

 18. Den skal bruges til at organisere køkkenskabene og vores babys kommode. Han er kun 20 dage og den sejler allerede. Faren har brug for guidelines 🙂

 19. Mit strukturede hjerte har længe drømt om denne og skulle helt sikkert være mit yndlings redskab til projekt ‘før baby kommer oprydning’ ❤️

 20. i første omgang vil jeg skrive på mine krukker med mel, sukker osv, og så må jeg hellere få fat mærke på skufferne, så min mand ved hvor børnenes tøj bor :p haha! Der er så mange muligheder med den :p Min ikke at der ville komme flere steder man ville give mærke, når man er blevet fortrolig med den 😉 😀

 21. Jeg vil lave labels og bånd til mine hjemmelavede kort, værtindegaver, scrapbooking. Men også til børnenes tøj når de skal på tur.

 22. Betina Andersen

  Hvor er den bare sej Jeg ville bruge den til alt med en overflade Måske en lille potte med en påskeblomst og en sød besked til mormor ❤️

 23. Jeg ville bruge den til endelig at få lidt styr på mine rodeskuffer, og har på fornemmelsen hvis der står et markant kan både mand og børn måske også finde ud af at ligge tingene på de rigtige steder

 24. Min datter Maja har lavet de fineste indbydelser til barnedåb med print. Så vil forære hende den ne lækre maskine så hun kan lave mange flere kreativ ting

 25. Jeg vil nok bruge den mest til min datters tøj Hun går på efterskole og der forsvinder en del tøj Men vil også bruge den til alle mine forskellige bøtter jeg har i køkkenet.

 26. Jeg vil bruge den til alt mit handy-woman grej skruer, maskiner, værktøj, ledninger, dimser…. Garn, bøger, papir, osv. osv….. En rigtig fin konkurrence Pas på jer allesammen ❤️

 27. Den er virkelig smart og vores ældgamle dymo er lige gået i stykker, så vi kunne virkelig godt bruge en opgradering. Både mine døtre og jeg elsker at bruge sådan en til oprydning i kasser, Krea projekter og gaver.

 28. Jeg har allerede organiseret alt i køkkenet (af nød pga møl, er slet ikke så strukturet ellers) MEN MINE LABELS ER SÅÅÅÅ GRIMME. De gør ondt øjnene Jeg er normalt top æstetiker.

  Tror også mine unger gerne vil have nogle pæne labels til deres tøjhylder

 29. Det er stadig planen, min kæreste og jeg skal giftes i slutningen af juni (krydser fingre for, vi ikke er nødt til at udsætte pga. corona), og jeg tænker, jeg kan bruge printeren til nogle små diy-projekter i den forbindelse. Derudover vil jeg bruge den til vores drenges tøj, og til at få organiseret vores kontor/kreaværelse.
  Ej, hvor jeg håber, jeg er den heldige vinder .

 30. Jeg vil gerne vinde en brother CUBE labelprinter, så jeg kan sætte labels på børnenes skuffer med tøj. Så alle (læs: også min kæreste 😉 ) i hytten ved, hvor, hvad skal være ☺️

 31. Sólvá Christensen

  Den skal bruges til de forskellige opbevaringsglas i køkkenet. Meget inspireret af dit blogindlæg

 32. Camilla Kirstine V

  Jeg ville, som mange andre, få orden og system i krydderiskuffen. Med labels på hvert slags krydderi, bliver det jo meget lettere at skabe overblik når man skal lave den der indiske ret med 117 slags forskellige krydderier. Også ser det ovenikøbet noget så pænt ud 🙂

 33. Jeg har 4 børn og så mange ting jeg mangler at give en label! Lige fra køkkenet, til skabene, til ungernes tøj og til alle vores krea-ting! Feeed give-away

 34. Nøj, hvor ville jeg gerne ha’ sådan en smart maskinejeg har alle mulige små forskellige glas til mine krydderier og har skrevet med en alt for tyk tush på demikke særlig kønt!! Det vil helt sikkert pynte med labels❤️❤️

 35. Kan bruge sådan en label maskine til mange af mine projekter – MEN først på listen er organisering af mandens værktøj så bliver han så glad.

  1. Eeej, den ville da være genial til alle mine nystrikkede ting jeg har fået lavet her i corona-tiden

  2. Ej den kan jo bruges til alt muligt spændende. Helt sikkert til gaveindpakning og labels til div kasser osv. og med et par krudtugler herhjemme skal der også navn i tøj 🙂

 36. Den skal hjælpe mig med at gøre kreahjørnet overskueligt, og lur mig om ikke den kan bruges til mange andre projekter

 37. Charlotte Marie

  Min gamle labelprinter smed min søn på gulvet og den har ikke været til at redde. Det er gået ud over min ordenssans, har haft lavet skilte på alle skuffer og indsatser med tøj, kreating osv, men vi har rykket rundt da vi venter barn 2 og så ville det da være fedt at kunne få skilte på alt igen, så farmand også kan huske hvor alt skal være

 38. Elisabeth Jørgensen

  Jeg vil bruge til at få organiseret mine køkkensager, så både kæreste og bonussøn kan finde ud af at stille ordentlig på plads. Så skal mine kreating sorteres og organiseres, så de også er står helt skarpt og til sidst vores viktualierum skal også organiseres, så det er nemt at finde det man mangler eller sætte nyt på plads.

 39. Anne-Mette Høgedal

  Jeg har en datter, som trods sine 9 år er et ufatteligt stort ordensmenneske. Endda et så stort ordensmenneske, at jeg er begyndt at holde endnu mere orden, for at hun ikke synes, hun skal Hun elsker som sagt orden og jeg er sikker på, at det ville falde i overordentlig god jord hos hende med sådan en smart labelprinter, så alt kan komme på rette plads bagefter Både på hendes værelse, i skuffer og skabe i køkkenet, på badeværelset, på knagerækken og hvor vi andre nu kunne finde på at “rode” Hun vil eeelske den ♥️♥️♥️

 40. Elisa Lynggaard

  Jeg vil nok primært bruge den til at skabe orden på mit kreabord! Det kunne være meget rart at se, hvad der er i de forskellige kasser og bøtter ❤️

 41. Christine Beyer

  Uuuuuh fed konkurrence! Jeg vil bruge den til mange ting, men først og fremmest nok til at få styr på alle mine kreative ting på kontoret ☀️

 42. Jeg vil bruge den i mit køkken, børnenes garderobe og bryggerset der bugner med overtøj i bunker. Sikkert mange mange flere stedet når først jeg kommer igang 😉

 43. Christina Jørgensen

  Jeg vil bruge den til Noahs tøj når han skal i dagpleje, opbevaring i køkkenet og på de kasser med tøj der skal pakkes væk så jeg ved hvilken størrelse der er i hvilke kasser

 44. Dejlig konkurrence
  Du har lavet mange gode forslag som jeg vil gøre kunsten efter men første projekt må være labels i min datters tøj. Genialt!

  1. Den ville bringe lykke i hjemmet med mærkater i tøj, vært(inde) gaver og alle beholderne rundt om i hjemmet. Smukt!

  2. Den ville jeg bruge til tøj, vanter(!) Og til at lave fine bånd til små gaver. Og sødt men ikke mindst få styr på mine køkkenskuffer.

 45. Ihh, den drømmer jeg om at vinde Jeg vil bruge den til at få styr på vores viktualierum, skur, mit krearum og og og.. Kan bruge den så mange steder Vil også bruge den til fede DIY til vores bryllup i oktober

 46. Simone Sørensen

  Jeg vil bruge den til organisering i mit køkken, så jeg nemt kan finde ud af indholdet i diverse bøtter. Og ellers til andre små hobbyprojekter, som der er en del flere af her i corona tiden.

 47. Jeg vil bruge den til at få sat labels på alle kasser og skuffer der efterhånden er sorteret herhjemme i disse corona-tider. Og måske vigtigst af alt, at få sat navn i min datters tøj inden hun starter i vuggestue om et par måneder

 48. Karenlodskou@gmail.com

  Jeg vil E L S K E at vinde CUBE labelprinteten. Den er jo GENIAL!! Der er så mange ting jeg ville lave med den. Bla ville jeg lave diy gaver med den for jeg elsker at være kreativ og labelprinteten ville lige være prikken over i’et når jeg går ind i min kreative mode. Jeg ville også bruge den til at få styr på alt rodet her hjemme. Den ville nemlig hjælpe med at holde system i mine kasser så det ville være meget nemmere at putte det rigtig tilbage. Ikke mindst for min kommende mand jeg krydse alle mine fingre og tæer for at jeg bliver den heldige vinder. Jeg vil uden tvivl blive meget meget glad for den ☀️

 49. Jeg ville bruge den til en masse lækre detaljer til vores bryllup Og som det ordensmenneske jeg er, så ville jeg sætte labels på en masse ting her hjemme

 50. Jeg vil bruge den til at organisere alle mine krea-ting i fine kasser, glas og hvad jeg ellers kan finde af opbevaring 😀 Derudover også til alle mine mapper med studieting – kan aldrig finde ud af hvad der er i de forskellige

 51. Jeg eeeeelsker at sortere alt i æsker, kasser, kurve og genbrugte glas. Hvis jeg er heldig at vinde, vil min indre oprydningsfreak blive ellevild med at kunne sætte labels på dem alle sammen.

  1. Jeg vil bruge label printeren til at få styr på alle mine små kasser og alle mine kreating. Plus alle mine mapper med symønstre. Lave smukke personlige gavebånd.

 52. Jeg vil bruge den sammen med min kæreste til hans “lav din egen gin” projekt, og så vil jeg bruge den til at holde styr på mine surdeje

  1. Uh jeg ville bruge den på alle mine kreative sysler. Jeg er begybdt at lave meget keramik og der er mange lertyper og glasurer at holde styr på

 53. Jeg har lige omorganiseret og omsysystematiseret hele vores hjem, så alt er i kasser! Jeg elsker det, men der mangler labels, så vi let kan se hvad der f.eks. er i kasserne på de øverste hylder u køkkenskabene uden at behøve stå på en skammel. Jeg kiggede derfor så sent som i formiddags på en labelmaskine, så det ville være intet mindre end PERFEKT, hvis sådan en maskine havnede her. Jeg håber, krydser og ønsker!

 54. ALT! Først og fremmest bordkort og menu til nonfirmation, som vi lige nåede at sende invitationer ud til, før alt blev sat på pause

 55. Sådan en ønsker jeg mig faktisk. Er sikker på jeg vil kunne finde mange anvendelsesmuligheder men helt oplagt er den til organisering af alt fra køkken til fotoalbum og så ville jeg lave fine bånd til personlige gaver.

 56. Jeg har en plan om at jeg skal have sorteret og ryddet op i mit køkkenskab. Har købt bøtter m.m. men mangler den geniale labelprinter til at sætte det hele i system og gøre det mere overskueligt.

 57. I min køkkenskuffer med mel og krydderier, og til at få navn i og på diverse af mine børns ting. Jeg forudser, at jeg godt kunne se mig selv komme til at gå amok i at bruge den, for hvor er den er mega sej.

 58. Med termin om 1,5 måned og flytning fra lille lejlighed i stort hus, står projekterne i kø! Øverst står dog organisering af tørvarer i glaskrukker.

 59. Jeg ville udnytte den fine label printer til at sætte label på alle de Kondi bøtter jeg har med mel, nødder, kerner og alt mulig andet til bagning og madlavning. Jeg elsker struktur så jeg tænker det vil være sådan en dejlig opgave at give sig i kast med…

  1. Ville helt klart bruge den til alle mine færdig hæklede projekter og ikke mindst til at lave en masse kreativt til min datters konfirmation til næste år

 60. Jeg vil bruge dem til mine glasflasker på badeværelset. Jeg har fået de flotteste brune flasker og nu mangler jeg bare at kunne kende forskel på shampo og balsam flaksen. Vil være så nemt med labels. ♥️

 61. Helena Hauschildt

  Jeg har længe ønsket mig en maskine til at lave labels til mine fine glasbeholdere i køkkenet og til mine sylteglas i køleskabet. Derudover har vi en drøm om, at indrette er krea-værelse i vores nye lille bondehus, hvor en label maskine ville kunne gøre underværker til organisering af stof, papir, knapper m.m

 62. Jeg vil bruge den til at få orden på vores kontor/kreaværelse. Jeg har en prægemaskine og jeg elsker den! Problemet er bare, at jeg grundet kronisk sygdom ikke kan holde til at præge og trykke så hårdt som den kræver, denne CUBE labelprinter vil derfor være helt perfekt

 63. Karina Daarbak Søndergaard

  Jeg ville elske at vinde den.

  Vi har købt en masse bøtter til krydderier som mangler labels og mon ikke at vi skal forbi familien med lidt påskeoverskelser når vi nu ikke må være sammen.

 64. Jeg ville bruge dem til at få styr på alle mine fine genbrugs opbevaringskrukker. Så kan det også være at kæresten er mere klar på at hoppe i køkkenet, hvis han kan se hvad der er i krukkerne

 65. Min datter har længe plaget om en labelprinter, vi er i fuld gang med at arrangerer hendes værelse og der er mange opbevaringspladsen der kunne bruge et label. Jeg vil også bruge den i køkkenet, har et lille køkken og der skal opbevares meget med 3 teenager i huset

 66. Jeg trænger virkelig til at få labels på bøtterne i køkkenskabene, og så vil jeg også gerne kunne lave sjove bordkort til fødselsdage (når vi engang må holde sådan nogle igen), eller fx til/fra-mærker til jul.

 67. Louise Mikkelsen

  Min kæreste og jeg overtager ny lejlighed den 17. april. Så den skal helt sikkert bruges til at organisere vores køkken. Derudover vil jeg også bruge den til at lave mærkater til mine krukker med krydderurter og lækkerier på altanen

 68. Min mand er besat af ideen at have en dymo. Han har købt en billig digital version som bare laver de grimmeste labels og er elendigt at betjene. Så nu er jeg bare nødt til at forhindre at vores skabe, kasser og skuffer bliver plastret med grimme labels… Skal jeg tilføje at min mand snart har rund fødselsdag og det ville være det vildeste at give ham denne labelprinter? Jeg er begyndt at joke med at han får en i fødselsdagsgave… han tror nada på det. Det bliver det vildeste prank at se ham pakke en labeprinter ud på hans fødselsdag PS: Han får selvfølgelig også en anden, lidt mere personlig gave derefter

 69. Jeg ville starte med at få styr på alle de små genopfyldelige flasker i min toilettaske. Alle gennemsigtige. Alle med 50shadesofwhite indhold og jeg kan aldrig huske hvad der er hvad! Bagefter ville jeg lave labels til alle vores krydderiglas – de står i en skuffe som man kigger ned i – det vil sige man ikke kan se hvilken der er hvilken og man ender altid med at hive de første 10 glas op, før man finder det rigtige!

 70. Louise Gylling Olsen

  Jeg skal have organiseret og skiltet alle klædeskabe, så manden ikke længere kan bruge undskyldning “jamen jeg ved ikke hvor hvad skal være” for ikke at have lagt tøj på plads. Og der vil den være uundværlig for min skift er håbløs

 71. Jeg har samlet en del små glas med låg fra f.eks. Oliven, pesto osv. Dem skal jeg lavet om til krydderi-glas, så det er meget overskueligt fremfor de nuværende poser, der bare vælter ud af skabet. Men jeg mangler netop en labelprinter, så jeg kan se forskel.

 72. Jeg ville elske at få labels på alle mine krea kasser/skuffer, samt børnenes værelser, ville skabe fantastisk overblik for alle

 73. Jeg begiver mig altid ud i gør-det-selv gaver til venner og familie og der ville det lige give et fint touch enten med et personligt bånd eller en label til et kort eller andet

 74. Jeg skal til at flytte i en lille studielejlighed og har derfor brug for god organisering af mine ting, hvor denne labelprinter vil være helt genial til at hjælpe med det! Krydser fingre!

 75. Jeg vil bruge den til at få styr på alle vores beholdere i køkkenet, og endelig få ryddet op i alt vores rod

 76. Anitta Petersen

  Jeg ville bruge den til at få styr på alle mine forskellige typer mel i skabet. Og så ville jeg også bruge den på et opskriftsglas, ligesom det fine glas du har i opslaget. Tænker det kunne være en fin lille gave at sende til mine forældre i de her dage, hvor jeg ikke kan se dem. ❤️

 77. Jeg vil bruge den til label alle mine tørvarer i køkkenet og mine kasser med diverse kreative ting, så det bliver lidt mere organiseret.

 78. Vi er lige flyttet til skønne Nyboder i Kbh og skabspladsen i køkkenet er lille, så vi har en del glaskrukker stående med havregryn, mel, pasta osv. stående og det ville være så fint med labels på.

  1. Ihh, den drømmer jeg om at vinde Jeg vil bruge den til at få styr på vores viktualierum, skur, mit krearum og og og.. Kan bruge den så mange steder

 79. Jeg vil bruge den til at få styr på alle bøtter og glas i vores køkken. Det er der jo tid til de næste par uger.

  1. Åh jeg vil bruge den til SÅ mange ting!! Navn på mine pigers ting og så de seje værtindegaver, som du har vist!!! ❤️

 80. Jeg ville bruge den til at have en “undskyldning” (hyggeligere end Coronavirus) til at få ryddet ud i køkkenskabene❤️

 81. Jeg har ryddet op i køkkenet, så den skal i første omgang bruges til at lave labels til glas og beholdere.

 82. Hvis jeg vinder vil jeg bruge den til vores bryllupsreception – til at mærke drinks mv. det giver det helt rette look til det vi ønsker. Hvis Coronaen ellers tillader os at afholde bryllup. Og ellers skal alle glas og krukker herhjemme have en tur – det pynter så fint!

 83. Jeg ville bruge den til krydderier og mel i køkkenet og til mine hækleprojekter – fx. navn i bluser til min lille nevø ☺️

 84. Stine Grønlund

  Eftersom jeg lige er blevet opsat, skal tiden bruges til at få styr på alle vores krea-hylder og kasserne med mine 3 børns tøj i entreen

 85. Christina Lindblad

  Jeg vil først og fremmest bruge den til at organisere min kontorplads. Derefter er jeg sikker på, at jeg sagtens kan finde mange andre projekter, der skal organiseres.

 86. Bettina Sølvberg Nielsen

  Jeg vil bruge den til organisering af kasser på kontoret og i bryggers – men er særligt begejstret for muligheden at printe på bånd som kan bruges til et utal af krea projekter og gaver.

 87. Ville bruge dem til at sætte på mine DIY opbevaringsglas/krukker. Derudover ville jeg bruge dem inde på min søns værelse, så det bliver nemmere, både for ham og mig, at sortere det forskellige legetøj i de rigtige æsker/bokse/skuffer, når han er færdig med at bruge det.
  Så har jeg også et par hjemmestrikkede trøjer, der ville kunne få en omgang label 🙂

 88. Pernille Kristensen

  Har lige været hårdt ramt af møl i køkkenet. Så har fået købt en masse krydderi og sylteglas til alt min mel, krydderi og lignende. Men har svært ved at kende forskel på det når det er hældt op. Så sådan en label på ville være til en stor hjælp. Krydser fingre ☀️

  1. Jeg ville bruge den skønne labelpringer til endelig at få hældt alle mine tørvarer på glas og så få sat label på, så jeg nemt kan kende forskel på tingene

  2. Jeg tror bare svaret er, at jeg vil bruge den til ALT. Der er så mange muligheder for labels. Frygter, at jeg vil have svært ved at styre det

 89. Josefine Clausen

  Jeg ville bruge den til at få styr på bøtterne i skabene og har også en snedig plan om at lave mærkater til at holde styr på hvad jeg har forspiret i mit lille drivhus

 90. Vi er næsten færdig med, at renovere vores hus, så jeg vil bruge den til alt muligt i køkkenet og på badeværelset 🙂

 91. Har lige bestilt en frygtelig masser bøtter til mine køkkenskuffer, som skal klares i de ekstra feriedage, som skal afholdes. Så det vil være perfekt med labels på.

 92. Min kæreste og jeg er netop flyttet sammen i en ny lejelighed, og har derfor virkelig brug for hjælp til at få organiseret alting! Derfor ville vi elske at vinde labelprinteren

  1. Anette Andersen

   Jeg vil bruge den til at få orden i køkken skabene. I disse tider har vi jo masser af tid til oprydning og organisering 🙂

 93. Jeg vil bruge den til mine strikket og hæklede trøjer + til at sætte mærker på alle mine kasser med mel osv!

  1. Den vil være perfekt til at få organiseret i køkkenet, men også lidt i legeværelset i vores nye hus

 94. Jeg vil bruge den til at sætte mærkater på alt i køkkenet ☺️ Hehe også skal den nok blive anvendt til et af min ellers andre kreative projekter, som jeg altid har gang i.

 95. Jeg ville elske at vinde den Jeg har næsten lige købt lejlighed, så jeg ville helt sikkert starte med at organisere Derudover ville jeg elske at forkæle mine veninder med små, søde værtindegaver med fine mærker på – inspireret direkte fra din profil ☺️

 96. Jeg vil bruge den til at skabe større overblik i skabe og skuffer (samt hjælpe manden til at sætte tingene på de rigtige pladser… ) og så har jeg netop manglet en måde at få system på datterens værelse efter sidste oprydning, hvor alt legetøj blev delt op i kasser.

 97. Hvis jeg vinder, skal jeg bruges til bøtte- og dimseorganisering i køkken og kontor, værtsgaver og andre lækre DIYs. ❤

 98. Katrine Kløverpris

  Jeg vil bruge den til at sætte labels på bøtterne i køkkenet, krydderiglas, shampoo osv. Det tager helt sikkert overhånd

 99. Maria Christiansen

  Jeg er for tiden ved at organisere lidt i min 5-åriges værelse og legetøj. Har købt mig fattig i plastikkasser og derfor ville labelprinteren og de smarte labels hjælpe til med at få DET HELT STORE overblik Derudover navnemærker jeg en stor del af min søns tøj, sko osv og disse mærker kan printeren jo også lave

 100. Den er virkelig smart altså! Jeg ville bruge den på de ting jeg strikker, og så ville jeg bruge den på at navngive krydderier til en hylde jeg er igang med at lave. Og så til mine frø til haven ☺️

 101. Til krydderierne og til de mange, ens opbevaringskasser, jeg har, så jeg slipper for at tage hver eneste ned af hylden for at se, hvad der er i (hukommelsen svigter hver gang) 🙂
  Men vigtigst: til vores tøjhylder!! Jeg tænker hver gang, når der er blevet sorteret og tøjbunkerne står snorlige, at nu må vi kunne holde styr på på diverse overdele og opdelinger, men hver gang har jeg troet forkert..
  Det irriterer mig dagligt og har længe villet invisterer i en dymo, men denne er jo MEGET smartere, så jeg krydser alle fingre! 🙂

 102. Jeg er gået igang med at sortere tingene i mit køkken. Har købt nogle fine kasser, så jeg vil bruge den til at printe labels til dem

 103. Jeg vil bruge den til at pynte gaverne til min venindes bryllup endnu finere. Og til at sætte labels i min kommende babys tøj ♥️

 104. Den kan jo bruges til vildt meget 😀
  Første projekt må være navn i børnenes tøj samt opbevaring i køkkenet.
  Men allermest vil jeg nok glæde mig til at få navn i børnenes hjemmesko. De er umulige at skrive tydeligt i, og de bliver altid – som i altid altid – væk i SFO’en. Så er vi klar til start, når landet åbner op igen 🙂

  1. Den vil jeg bruge til organisering af alt krea som lige er flyttet lidt rundt (læs ud over hele huset) så efternøleren kunne få et værelse (mit krearum – snøft)
   Derudover skal der snart navn på hans madkasser, drikkedunk mv da han – når der er udgangstilladelse igen, starter i børnehave.

 105. Uh der ville være mange projekter Blandt andet køkkenskabene, børnenes tøj og skabe samt værkstedet, ville få en overhaling

 106. Jeg har sindssyge mange krydderier og har spist mig igennem glasvis af honning fordi glassene passede perfekt i str og kunne været vores skuffe. Så prikken over i’et ville være at kunne sætte label på lågene. Det vil please mit OCD at det ser ensartet ud også

 107. Jeg er ved at organisere mine køkkenskabe og har dertil købt patentglas i massevis! Jeg vil rigtig gerne label’e dem med deres indhold da det godt kan bære svært at se forskel på ting såsom meltyper. Og så kunne det være rart at kunne datomærke dem også

  1. Den vil jeg SÅ gerne vinde. Jeg vil bruge den i forbindelse med min datters konfirmation – der skal laves labels til menuen.

 108. Jeg flytter snart i en lille lejlighed og får derfor brug for at være godt organiseret i skuffer og skabe. Det vil denne lille sag være ideel til

 109. Anja Valsby-Koch

  Forsøgte mig ved Sabinas konkurrence, og smider nu et lod her også jeg ville bruge den til først og fremmest at få orden i mit elskede bageudstyr og alle tørvarer – og så vil jeg bruge den til kreaprojekter, hvor noget af det første vil være invitationer til min søns første fødselsdag

 110. Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg vil bruge den til at lave personlige bordkort til den kommende konfirmation i august 😀

  1. Ville nok sætte mærker i de skønne trøjer min mor har strikket til mig. Og så tænker jeg der bare skal mærker på alt i mit hjem der kan komme mærker på.

 111. Jeg har en veninde der har fødselsdag nu her hvor jeg ville pakke en gave fint ind til hende med flot bånd nu i disse tider

 112. Sandra Christiansen

  Av av av en fin konkurrence! Jeg er blevet stærkt inspireret af din brug af Brother CUBE. Så jeg ville nyde, at udfolde den kreative hjernes ideer til alt lige fra mærker i min lille drengs tøj til bånd på risposerne til vores bryllup næste år. Jeg krydser mine pølsefingre for at jeg kunne være heldig!

 113. Sikke en fantastisk god præmie! Jeg lever for at organisere, og ville sætte labels på alt, men aller mest ville jeg glæde mig til at gøre gaveindpakningen endnu mere personlig. Jeg synes bare det er så overdrevet blæret og helt vildt fint.

 114. Mette Hillebrandt

  Ja tak! Den ville kunne bruges til SÅ mange projekter i vores nye hus (første fælles hjem), som vi overtager til sommer! Jeg tænker både jeg og bonusdatter vil få STOR glæde af den 😀

 115. Jeg drømmer indeligt om at få organiseret både køkkenskabe, bullet journal udstyr og hækle/strikke udstyr, så en Brother Cube labelprinter ville være perfekt! (Den står faktisk på min ønskeseddel, hvis jeg er så heldig at kunne invitere til 30-års fødselsdagsfest).

 116. Karina Jacobsen

  Hejsa har en datter der begynder i førskole kun være fantastisk til hendes tøj navn på og ja kun være fantastisk her hjemme hos os i køkken da min bedre halvdel ikke ikke altid kan se forskel på de produkter vi har i glassene og mig selv må det være vores jul kasser = lærke værelse og Mathias værelse ❤ passe rigtig godt på jer selv

 117. Fed præmie! Den kunne være helt genial at have, når der skal navn i og på alt, når sønnen skal begynde i børnehave. 🙂

  Kh Christina

 118. Nina Lykke Pedersen

  Jeg vil bla. bruge den til at få styr på vores køkken – mel, gryn osv. skal have nye bøtter og ville være så fint med label på

 119. Marie Rama Tamberg

  Vi vil i første omgang bruge labelmaskinen til at printe labels til min kærestes 27 forskellige kasser i værkstedet – han har udnyttet den pludselige ekstra tid herhjemme til at få ryddet op derude, så nu står det knivskarpt og han har styr på alle kasser 🙂 Problemet er bare at jeg ikke aner hvad der er i de forskellige kasser på diverse hylder og reoler og fordi jeg er relativt lav, kan jeg ikke bare se ned i kasserne – så labels på de forskellige kasser ville hjælpe en del, så jeg kan blive lidt mere selvstændig igen og finde tingene/værktøjet til DIY-projekterne uden hjælp fra kæresten hver gang og uden at skulle hive 26 forskellige kasser ned fra hylderne, indtil jeg finder den rigtige 🙂

 120. Jeg vil bruge den til krydderiglas i mit kommende nye køkken, så det ser pænt og ordentligt ud i skuffen.

 121. Jeg vil få organiseret alle mine krydderier, mel og sukker med nogle fine labels!
  Derudover kan stoftapen bruges til hjemmesyet projekter.

 122. Jeg vil både bruge den til at sætte navn og telefonnummer i alt tøj, og så skal der også labels på alle glas og krukker i vores nye køkken – det kan blive så fint

  1. Christine Bak Mogensen

   Jeg ville bruge den til at få mærkater på alle mine køkkenting som bøtter med mel, sukker og krydderier. Derudover ville jeg bruge den til mine hjemmestrikket trøjer og mange andre sjove projekter

 123. Til mine erik kold bøtter i køkkenskuffen Det så træls at hive dem alle op for at finde den ene man skal bruge

 124. Jeg vil bruge den til at organisere mit køkken og så vil jeg bruge den til at holde styr på mine tomatplanter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen