Farver i garderoben + 33 % rabat

Annonce for Ellos

Det er ikke kun på væggene jeg er blevet glad for farver. Det er også i garderobeskabet. Selvom jeg nu aldrig har været farveforskrækket, når det kommer til tøj.

Jeg har droppet at kigge på kontoen for tiden. Jeg tror nu ikke, jeg shopper mere end jeg pleje, men det hele foregår bare på nettet lige nu. Jeg får jo pakker hele tide, så derfor virker det nok bare af mere. Haha.

Er jeg den eneste der shopper den her lockdown væk?

Jeg har lige købt den her gule blazer og et sæt nattøj. Altså, jeg synes nu, mængden er meget beskeden. Men jeg har jo allerede fundet de næste køb;) 

// Blazer //

// Nattøj //

1/ Blazer    2/ Kjole    3/  Bukser 

Brug rabatkoden: 415444
og få 33 % rabat på den dyreste vare og 5 % ekstra rabat på udsalg!

Gælder til d. 30/4-20

4/ Busker   5/ Frakke   6/ Kjole 

Men det gode er, at jeg altid shopper med rabat (Og at jeg har solgt ud af min gamle garderobe, så jeg må godt). Og husk at bruge min kode: 415444. Så får I 33 % på den dyreste vare og yderligere 5 % på udsalg. Jeg brugte de 33 % på blazeren, så den kom ned i 334 kr.

Se alle nyhederne fra Ellos HER 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen