Det her fandt vi da vi brækkede taget ned

Øllen kan jeg leve med, men de næste er altså lidt for gyserfilmagtigt for mig;)

Okay jeg ved godt, der er kutyme for at man stopper skøre ting ind i væggen, når man bygger nyt. Men jeg må nok sige, at jeg synes vores fund i isoleringen på loftet var lidt creepy.

To børnesko og en meget hullet lille pigejakke.

Det mest uhyggelige er, jeg slet ikke ved, hvornår der har boet børn i huset. Det er i hvert fald noget før 1974, hvis der ngensinde har boet børn her. Huset er fra 1934, så det kan jo sagtens tænkes, at der har været nogen omkring 1940-1950’erne. Det eneste jeg kender til børn og huset er, at der har boet en mormor, som har passet hendes (hold nu fast) 22 børnebørn her i huset. Men ellers ikke. Det ser i hvert fald meget gammelt ud, og skoene er sådan helt hårde som hård plastik.

Har I nogensinde fundet mærkelige ting efter en husrenovering?

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

9 kommentarer til “Det her fandt vi da vi brækkede taget ned”

  1. Pingback: Så kom der top på huset - livingonabudgetdk

  2. Mega creepy! Man får jo helt lyst til at undersøge om der skulle være historier om forsvundne børn i området i den periode. Det er jo lige til at skrive en krimi om…

  3. Virkelig creepy!!!!
    Synes iøvrigt ikke at stilen på jakken indikere 1940-1950’erne…. Synes det ser yngre ud…

  4. Da vi renoverede i mit barndoms hjem fandt vi 2 gamle øl flasker, en pensel (sådan en man maler malerier med af gammel slags) og en gammel kagedåse
    Og da min fra rev gulvtæppet af i stuen fandt vi 20 25’øre

    1. Vi fandt en cardigan ude i skunken da vi lavede børneværelse- en til et barn. Man kan ikke lade være med at tænke på hvordan den i alverden er endt der….

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top