Så kom der top på huset

Det her er en kæmpe milepæl! Vi har fået spær op og fået lagt undetag på, og nu kan man virkelig fornemme hvordan huset kommer til at se ud med det nye tag. Og ret meget win at det ikke regner ind mere;)

På den ene siden synes jeg der ser vildt godt ud og på den anden side, så skal jeg også lige vænne mig til det. For jeg har jo aldrig set huset med sådan et højt tag. Det er lidt skørt at der pludselig er sådan en top på. Men det bliver bare så pænt. 

Jeg kniber stadig mig selv lidt i armen. For det sker virkelig. Drømmen har været slukket så mange gange undervejs, men nu er der altså simpelthen snart en overetage!

Nu er processen lige sat lidt på standby resten af ugen pga. vejrudsigten, men i næste uge bliver der lavet gavle og kvist, og så kan muremester Niels komme i gang med at mure gavle.

Læs også: Det fandt vi da vi brækkede taget ned 

I kan læse om hele byggeprocessen HER!

Huset med det gamle tag

Huset med den nye konstruktion

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen