Så kom der top på huset

Det her er en kæmpe milepæl! Vi har fået spær op og fået lagt undetag på, og nu kan man virkelig fornemme hvordan huset kommer til at se ud med det nye tag. Og ret meget win at det ikke regner ind mere;)

På den ene side synes jeg der ser vildt godt ud og på den anden side, så skal jeg også lige vænne mig til det. For jeg har jo aldrig set huset med sådan et højt tag. Det er lidt skørt, at der pludselig er sådan en top på. Men det bliver bare så pænt. 

Jeg kniber stadig mig selv lidt i armen. For det sker virkelig. Drømmen har været slukket så mange gange undervejs, men nu er der altså simpelthen snart en overetage!

Nu er processen lige sat lidt på standby resten af ugen pga. vejrudsigten, men i næste uge bliver der lavet gavle og kvist, og så kan muremester Niels komme i gang med at mure gavle.

Læs også: Det fandt vi da vi brækkede taget ned 

I kan læse om hele byggeprocessen HER!

Huset med det gamle tag

Huset med den nye konstruktion

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Så kom der top på huset”

  1. Nanna Uran Reinholm

    Hold da nu helt fast der er gang i byggeprojektet. Fedt!!! 😀 Jeg skal selv til at igang med noget lignende meget snart (man kan ligeså godt udnytte at vi vidst ikke kommer ret langt i denne corona-prægede sommer). Er interesseret i at høre hvad i gjorde af jeres ting, i mens i renoverede? Jeg har en del ting, som jeg er lidt bekymret over og vil gerne have dem et sikkert sted i mens vores byggeporjekt skal stå på. Vi har overvejet at opbevare vores ting i et lagerrum. Men vil høre, om du har andre endnu bedre idéer og alternativer. hehe.. Jeg er forresten kun lige faldet over din meget fine blog, her imens jeg søgte inspiration til vores eget byggeprojekt om snart. Jeg vil bare fortælle dig, at jeg er vild med dit univers.. Super inspirerende. Glæder mig til at følge med fremover. 😀

    1. Hej Nanna

      Tusind tak for din søde besked. Vi har intet opbevaret, da vi jo har hele etagen nedenunder, som står som den altid har gjort;) Dejligt du vil følge med:) Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top