Nu med hvide murede gavle og kvist

Så blev det vidst tid til en lille update, for der er sket en del på huset siden sidst. 

Vi har fået lavet gavle, fået undertag og gjort klar til tag på den ene side, og kvisten er ved at tage form. 

Kvisten får tagpap på “taget” (Det kommer man ikke til at se). Og så bliver den beklædt med patineret zink. Vinduet der skal i, er med skydedør, så man kan gå ud på en lille balkon. Kvisten er kæmpe stor. Meget større end jeg havde troet. Det bliver så fedt, for jeg elsker den udsigt vi får deroppefra! 

Udsigten

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “Nu med hvide murede gavle og kvist”

 1. Det ser bare godt ud!!
  Har I taget beslutning om materialer indendørs? Tænker særligt på lofter?
  Vi er i gang med renovering af vores 1. sal og er umiddelbart landet på troldtekt, både pga det er nemmere at håndtere ved opsætning end gipsplader el.lign. og pga effekten på akustik.
  Og hvad med badeværelset- regner I med linoleum på gulv/vægge?
  Vh Lene

  1. Hej Lene

   Vi har faktisk ikke gjort de store overvejelser endnu. Men lofterne bliver til kip og bliver blot gips. Det synes jeg er flot, og så bliver det ligesom væggene. Jeg overvejer Conteco på badeværelset:) God arbejdslyst. Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen