Anmeldelse af robotstøvsuger Roborock s5 max

I var mange som virkelig gerne ville have en anmeldelse af vores nye robotstøvsuger, så det får I her.

For noget tid siden skrev jeg ud på Instagram, fordi jeg søgte en god robotstøvsuger. 

Der var faktisk langt flere som skrev, at jeg skulle dele svaret end folk som rent faktisk svarede. Så det endte med, at jeg viste de tre jeg havde kig på, og så kom der virkelig skub i sagerene.

Budget på 1500 kr.??

Jeg ville jo gerne have at budgettet skulle være inden for de 1500. Men jeg fandt hurtigt ud af, at dem jeg havde fundet i det prisleje fik tæv af dem som havde afprøvet dem. 

Jeres klare vinder var helt sikkert den her Roborock S5 max. Det kom helt bag på mig, hvor mange af jer som  faktisk har en robotstøvsuger i hjemmet.

Jeg gav 3200 for den i Power. Jeg ville ellers gerne have presset prisen, da jeg også købte en ny telefon, men de havde den slet ikke i butikken, så købte den online.

Rengøringsvanvid med 2 børn og 2 hunde

Jeg indrømmer gerne, at jeg har et problem med rengøring.

Jeg har det klart bedst, når her er rent og pænt og det kan godt være svært med to hunde og to børn. 

Jeg støvsuger stort set hver dag og vasker gulve 1-2 gange om ugen. Men jeg kan godt mærke, at jeg stiller alt for høje krav til mig selv.

Jeg kan slet ikke følge med mere. 

Der er alt for mange praktiske opgaver til at jeg kan nå det hele og det slider på mit humør og min energi. Så jeg er virkelig glad for at vi købte en robotstøvsuger.

Støvsuger og moppe i en

Nu har vi haft den her robot i omkring en uge og jeg har ikke støvsuget i køkken, bad, stue og soveværelse siden. Det er simpelthen fantastisk. Den er alle pengene værd. 

Det smarte er, at man kan sætte den til at vaske gulvet og den støvsuger faktisk samtidig, så ofte har jeg bare sat moppefunktionen til. Men er der meget skidt og snavs, får den lige lov til at støvsuge først.

Moppefunktionen fungerer rigtig godt i forhold til at der blot er vand i. Men jeg tænker stadig, jeg vil vaske gulvene med sæbe en gang om ugen.

Nu har jeg ikke prøvet andre robotstøvsugere, men jeg synes virkelig den her er god. Den kommer under det meste, tager helt ud i kanterne og kører selv tilbage til ladestationen. 

Det eneste jeg er lidt ked af er, at den ikke kan køre på vores ryatæppe (armene  vikler sig ligesom ind i tæppet), og den kan heller ikke komme over dørtrinet  fra stuen til køkkenent. De andre trin kan den sjovt nok godt komme over. 

Men man kan opstille usynlige vægge og no-go zoner i app,en, så det har jeg planer om at gøre ved tæppet. Lige nu har jeg bare fjernet det, da det alligevel skal renses.

Med app til

Til at starte med syntes jeg bare den kørte forvirret rundt og den blev ved med at lave nye kort over huset i app’en. Men efter at den lige har lært rummene at kende, så kører det bare.

Man kan indstille forskellige lydniveauer i app’en også. Og jeg kan sagtens høre at den larmer markant mere, når der er fuld tryk på. Men det er altså ikke fordi jeg synes den er specielt lydløs, når den er i “silent mode”. Så her kører den altid i silent mode, for ellers synes jeg den larmer for meget. Det er selvfølgelig ligemeget, hvis man ikke er hjemme. 

Kører konstant

Jeg tror virkelig at de 3200 er godt givet ud. Vi blev enige om at tage dem fra børnenpenegene som kommer lige om lidt, så føltes det ikke så slemt.

Jeg har meget svært ved at få armene ned over det her køb. Det enste jeg kan være bange for, er at den bliver slidt alt for tideligt fordi den kører hele tiden;)

Til alle jer der overvejer en robotstøvsuger og har dyr og børn eller bare vil have en lidt nemmere hverdag, så kan jeg i hvert fald varmt anbefale Roborock S5 max. 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top