Update på 1. Salen

Når alting går i stå

Der er ved at være længe siden I har fået en update. Tingene har simpelthen været gået i stå. Indtil for 1 uge siden, så var der stort set ikke sket noget. Men nu er der igen gang i tingene. En del faktisk.

I sidste uge kom både blikkenslagerne, VVS’er, elektrikeren og ventilationsmanden. 

Det er simpelthen så rart, at der sker noget igen. 

Før

Efter

Starter op indenfor

Vi har prioriteret at vente med at få taget lagt, så vi kan komme i gang indenfor. Niels, som bygger for os, laver nemlig en stor del selv, og han kan jo ikke både ligge tag og lave gulve indenfor. Så taget venter lidt, men det skal nu nok hurtigt komme på. 

Der er kommet zink på kvisten og vi har fået tagrender og jeg synes det er blevet så flot. 

Der er også kommet vinduer. De to store er til kvisten og til køkkenet (der hvor de to aflange vinduer sidder ved siden af hinanden). De skal skiftes ud med en stor skydedør. 

Vi har fået lagt stålplader på gulvet og VVS’eren er igang med at ligge gulvvarme, så gulvet kan bliver støbt. Og så kan vi komme igang med rumindelingen. YAY. Alt det skal vi selv lave. Så her bestemmer vi jo selv tempoet;)

De hvide gavlvinduer er desværre i forkerte mål, så de skal retur. Der skal heller ikke være sprosser i, så ved ikke lige hvad der er sket der. Men jeg håber ikke det er noget som sænker processen. 

Sådan her ser det ud indenfor lige nu. 

Altså jeg har jo ikke 100% styr på rækkefølgen. Men jeg tænker, at der skal beton på gulvet, damspære op og så skal der blæses isolering ind, og så kan vi begynde at bygge skelettet op til rummene.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “Update på 1. Salen”

  1. Sikke et stort projekt. Men det ser fanme godt ud! Er sikker på, at resultatet bliver intet mindre en fantastisk. 🙂

  2. Det ser godt ud!
    Hvor lang tid har i til at færdiggøre projektet? Altså hvornår skal det stå helt færdigt overfor realkredit / bank?

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top