Jeg har sagt mit job op!

Ja, den er sgu god nok. Og jeg har helt glemt at fortælle det!!

Præcis for en uge siden ringede jeg til min chef og sagde min 18 timers stilling op. For nu skal jeg være selvstændig på fuld blus! 

Noget jeg aldrig i min vildeste fantasi havde troet var muligt, da jeg lavede min blog for 7 år siden. 

Farvel faste løn

Siden 2017 har jeg været ansat i en lille IT virksomhed som salgs- og marketingsassistent. Et job jeg har været rigtig glad for. 

Inden det havde jeg et 30 timers job på Hammel neurocenter i deres kursusafdeling og 30 timer passede mig så fint. Så da det job dukkede op, passede det helt perfekt. 30 timer blev hurtigt til 25 og til sidst til 18, fordi det gik så godt i min egen biks. 

Så blev jeg gravid med Nora og alt gik ligesom ned af bakke. Jeg blev sygemeldt fra min job og nu er der faktisk allerede gået et år, siden jeg sad på pinden i mit faste arbejde. 

Læs også: Når graviditet bliver en sygdom

Det har selvfølgelig været oppe at vende mange gange med at være selvstændig 100%, men jeg har faktisk ikke rigtig haft lysten, eller turde at gøre det 100%. 

Men efter at jeg er kommet over i Storyboost (Vores lille agentur), har jeg for alvor fået troen på, at det kunne lade sig gøre. Jeg har fået nogle dejlige tætte kollegaer og sparringspartnere, som også har været med til at give mig et kærligt skub i den rigtige retning. For hvis ikke nu hvornår så?

Så nu er det farvel, til min faste løn. Selvom det ikke var meget, dækkede det min faste omkostninger.  

Læs også: Jeg går et vildt efterår i møde 

Mit seje team! 

Der er så mange nye ting der skal styr på, men i bund og grund, så er alt jo også som det hele tiden har været imens jeg har været på barsel. 

Lige nu får jeg kun barsel for mine 18 timer. Da jeg kun er på barsel fra mit faste job. Det vil sige omkring 3500. Det giver sig selv, at man ikke kan leve for det, med hus, byggeprojekt, 2 biler, 2 børn og 2 hunde. Så jeg har hele min barsel arbejdet de resterende timer fra 18 til 37. Måske ikke alle timer hver uge, men jeg har arbejdet, når der har været tid til det.

Så den store forandring kommer først, når min barsel slutter til januar, og jeg ikke skal tilbage til min faste pind.

Men hvad skal jeg så lave?

Det er en helt skør tanke. På en og samme tid virkelig skøn men også lidt mærkeligt at jeg nu ikke har et “fast” job mere. 

Tænk sig at jeg har skabt den her mulighed helt selv. Det univers jeg har bygget op på min instagram og min blog er så eftertragtet for små og store virksomheder, at jeg rent faktisk kan leve af samarbejder. Det er altså vildt! 

Ved siden af bloggen har jeg også andre konsulentopgaver inden for markedsføring, foto og styling, men min primære indtægt kommer fra mine sociale medier.  

Læs også: Kan man tjene penge på at blogge?

Jeg følger mit hjerte!

Hvis I havde spurgt mig for 3 år siden, så havde jeg helt sikkert sagt, at jeg ikke ville være selvstændig, men nu griber jeg altså muligheden og følger mit hjerte. Jeg springer direkte ned i masser af arbejde, søvnløse nætter, usikker indkomst og jeg ELSKER det.

Jeg skal være min egen chef og den eneste jeg skal stå til regnskab for er mig selv… Og mine kunder selvfølgelig! 

Det er en gave mens børnene er små og jeg har aldrig elsket et arbejde så meget, som jeg gør lige nu!  For min hobby er mit arbejde og mit arbejde er min hobby. 

Nu skal jeg bare lige lære at være ligeså struktureret som i et “fast” job. Men det bliver først, når min barsel er slut.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Jeg har sagt mit job op!”

  1. Pingback: Se make-over af hjemmekontor HER. Sådan får du et fedt hjemmekontor.

  2. Hej Louise,

    Super motiverende at læse om dit spring ud som selvstændig.
    Det må være fantastisk at have skabt noget fra bunden, der pludselig giver en den frihed du beskriver.

    Alt held og lykke med projektet!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top