Så kom der endelig tegl på huset

Så kom der endelig tegl på huset. Og hold nu op hvor det pyntede. Så der sker lidt engang i mellem. Det sker godt nok mest i ryk. Men når man kigger tilbage på april måned da vi startede med at sætte stillads op, så er der alligevel sket en del.

Ret stort DIY projekt

Nu står vi så med alt det indvendige selv.

Der er sat dampbremse og forskaldning op og der er blæst isolering ind. Der er en del vi har stået med selv, som vi troede ville være lavet, men så er de penge jo sparet, og vi har heldigvis fået en del hjælp af min familie.

Det er lidt learning by doing, men det er Morten heldigvis ret god til.

Jeg er simpelthen så imponeret over, hvordan han bare går igang med noget han ikke aner noget om. Man kan heldigvis google sig til meget.

Nu ser det da lidt mere færdigt ud udefra. Så skal stilladset bare ned, når vinduerne er kommet i og så skal udhænget males. Men der er nok lidt lang vej endnu, før jeg kan indrette stuen ovenpå;)

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen