Nye gardiner i stuen

Reklame Ellos

Rabat på Ellos

Med koden 425415 får I 33% rabat på den dyreste vare + 5% ekstra rabat på alt udsalg.

Koden gælder fra d. 1/9-30/9.

De sidste par uger har jeg leget med tanken om nye gardiner i stuen. Lige nu har vi bare lamelgardiner, som har hængt her siden vi købte huset. De er efterhånden ret færdige, så jeg har lidt efter lidt smidt dem ud og aldrig hængt noget andet op.

Efter vi fik stofgardiner op i soveværelset er jeg blevet ret vild med det og synes, de giver en hyggelig stemning. 

Jeg synes dog det er vildt svært at vælge farve, da vi jo har en farve på væggen i stuen, som de skal passe til.

Jeg har kigget på flere forskellige slags hos Ellos.

Jeg er vild med den gule farver, men er bange for, at den bliver lidt for vildt til min alligevel lidt konservative stil. De lyserrøde er også virkelig også smukke. Men dem jeg har kigget mest på er nok grå.

Jeg synes dem her ovenover er flotte, og jeg tror den grå farver vil passe virkelig godt til den sarte lavendelfarve vi har på væggen.

Hvad synes I om de her gardiner?

Efterårsfarver i stuen

Og nu når vi er ved at gå ind i efteråret, så er jeg også fan af de brændte farver og har kigget på de har smukke puder. Elsker farven. Nu har jeg jo også snart en hel stue mere ovenpå som skal indrettes.

Ellos har en masse fine nyheder indenfor forskellige tekstiler. Hvis I vil se flere nyheder, kan I se dem HER.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top