Gardiner i stuen

Før

Jovist er der blevet ryddet lidt op i forhold til førbilledet, men mon ikke det er til at se, at der også er blevet hængt gardiner op.

På den ene siden så synes jeg, det er vildt hyggeligt og ser mega godt ud og på den anden side, så jeg kan jeg ikke helt beslutte mig for, om det bliver for mørkt. 

Jeg valgte den grå farve fordi, jeg synes den var rigtig flot til vægfarven. Men jeg tror enten, at væggen skal være lys med mørke gardiner, eller gardinerne skal være lyse. Vores stue bliver i hvert fald pludselig lidt mindre. 

Men det ændrer ikke på, at det er vildt hyggeligt. Og nu får de lov at hænge lidt, så må jeg se, hvad der skal ske.

Hvad synes I om det?

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

7 kommentarer til “Gardiner i stuen”

  1. Her tilslutter jeg mig Maria. Det ville virkelig se godt ud, hvis de var helt oppe under loftet. Men igen, så vil det også se mærkeligt ud, når gardinerne er for korte. 😀

    Uanset hvad, så giver det en helt anden form for hygge efter der er kommet gardiner op. Og så er det heldigvis ikke nogle alt for tunge og tykke gardiner. Det gør også lidt. 🙂

  2. Måske kan du føre gradinstangen forbi vinduet, på den måde når gardinet er trukket fra er gardinet ikke foran vinduet men vægen.. håber det giver mening. Jeg synes det ser rigtig godt ud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen