Make-over i gangen

Reklame

I årenes løb har gangen været udsat for en del make-overs, men det er faktisk 2 år siden jeg sidst har lavet en make-over, så syntes faktisk at det var på tide med noget nyt. 

Læs også: Råt betonlook i gangen

Ny trend kollektion fra Bilka

Jeg har længe været forelsket i de smukke akustikplader eller lamelvægge. Det er vist lidt forskelligt hvad folk kalder dem. De er både praktiske fordi de tager noget af rumklangen, som vi døjer rigtig meget med og så ser det også bare brandgodt ud! 

Dem vi har valgt er fra Bilkas nye Trend kollektion og hedder BMC Woodpanel lameller

De fås i 4 forskellige farver, hvor vi har valgt den der hedder røget eg. BMC Woodpaneller er produceret i Danmark og er blandt andet lavet af genbrugs-/resttræ fra andre produktioner, så det er bæredygtige materialer. 

FØR

BMC Woodpanel - Væglameller

Inden man sætter væglameller op, skal man lige sikre sig at væggen kan bære det. Det kan I læse mere om HER.

 Vi har murstensvægge, så hos os er det intet problem. Og af samme grund har vi valgt at sætte dem op med montagelim. 

Skulle vi bore og skrue dem i ville sandsynligheden for at skruerne sad hist og her i pladerne være for stor, da det stort set er umuligt at bore et hul i væggen uden at boret skrider pga. af puds mellem murstenen. Sådan er det at bo i et gammelt hus. Og da der er en dør ud til køkkenet kunne vi heller ikke lave et skellet af træ, som pladerne kunne skrues i, hvilket nok ville være den optimale løsning. Men pladerne ville simpelthen komme for langt ud over dørkarmen.

EFTER

Opbevaring i gangen

Jeg synes de smukke væglameller klæder rummet virkelig godt, og vi er så tilfredse med resultatet. De kan faktisk også montoret på lofter. Det gad jeg godt have et sted ovenpå engang.

Vi havde tidligere en bænk med opbevaringskasser stående under overtøjet, men den blev overhovedet ikke brugt. 

I stedet har vi valgt det smukke kabinetskab som også er fra Bilkas nye Trend kollektion. 

Det er rart at få opbevaringen op i højden, og det giver også noget luft i rummet at få skabet op fra gulvet. Det er simpelthen så flot, og prisen er virkelig god! Tjek det HER.

Spejlet, lanterner, kurve og de tørrede blomster er også fra Bilka.

Alle produkterne kan købes hos Bilka fra d. 2. oktober.  OBS. Møblerne forhandles kun online.

TIP:

Der er gratis fragt hos Bilka, hvis man handler for minimum 1000 kr. 

I kan se hele kataloget med den nye kollektion HER.

DIY skoskabe

Skoskabene havde vi i forvejen, men vi har valgt at fjerne to af dem og sætte en lille hylde ovenpå, som vi skar ud af en rest af lamellerne. Og for at skoskabene kunne åbne efter hylden kom på, har vi sat en lille læderstrop på . Det synes jeg faktisk fungerer ret godt. 

Stropperne er fra et gammelt læderbælte. 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “Make-over i gangen”

 1. Hej Louise

  Ville bare høre jer, om i har haft problemer med lugt-gener fra lamellerne/panelerne? Synes tit jeg har hørt eller læst, at folk synes de lugter?

  Mvh Camilla

 2. Først og fremmest tak for en virkelig god blog! Jeg er helt vild med den måde at I har brugt væglameller fra Bilka og overvejer kraftigt selv at anskaffe mig nogle. Dog er jeg i tvilv om, hvor nemme de er at skærre til i højden og bredden. Hvordan gjorde I det og hvilket værktøj gav jer det bedste resultat?

  1. Hej Rikke

   Dejligt du vil læse med. Morten siger han brugte en dyksav:) Håber det kan bruges. Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top