Vild nyhed som jeg har gemt på i næsten et år!

Tilbage i 2018 blev jeg kontaktet af Kongstad Studio som gerne ville lave et samarbejde. Jeg faldt fuldstændig for deres koncept og deres fine boobies plakat, som I efterfølgende har været helt tosset med. I spørger tit til min “pat plakat”, som mange kalder den. Den må I se på Instagram. For i dag skal det handle om nogle helt andre plakater.

Samarbejdet gik nemlig så godt at Kongstad Studio spurgte, om jeg havde lyst til at være med til at designe nogle plakater sammen med dem. 

Tanken var egentlig til at starte med, at det skulle dreje sig om én plakat, men det blev hurtigt til flere, fordi de forskellige designs bare harmonerede så godt sammen. Og det kom der en smuk limited edition kollektion ud af det.

A story of a lifetime

Plakaterne fortæller en historie om livet og om kærligheden, om hvordan vi finder sammen og hvordan vi reflekterer over livet. Livet har utrolig mange facetter, og vi har forsøgt at fange nogle af dem i en illustration. 

Jeg er intet mindre end vild med resultatet, og jeg synes vi har skabt en smuk kollektion, som både kan stå alene, men som også kan sammenættes med andre plakater. Der er dybde og en mening om samhørighed, men stadig med en minimalistisk tråd, som jeg jo elsker. 

Jeg håber I vil tage rigtig godt imod vores nye kollektion, som kun bliver trykt i et begrænset antal!

Jeg er utrolig beæret over at arbejde sammen med dygtige Kongstad Studio, som ikke kun donerer til et godt formål. Men de har også et fantastisk koncept om, at vi alle er og skal føle os som vindere!

Skab en smuk billedvæg

Mit bedste tip til at lave en smuk billedvæg er, at lægge plakaterne på gulvet og rokere rundt med dem til man er tilfreds. Først derefter hænger jeg dem op på væggen. 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen