Mal en væg og få nyt liv i rummet

Så fik jeg malet væggen i den ene stue. I det gamle hus havde vi en grå væg som jeg var vildt glad for. 

Jeg kunne rigtig godt lide den grå farve, men syntes ligesom der skulle ske noget nyt.

Den her farve ser egentlig ret grå ud men den er faktisk mere grøn. Som I kan se har jeg haft en del grønne nuancer oppe at vende og jeg ville måske gerne have haft denne en anelse mere mørkegrøn, men jeg løb simpelthen tør for sort maling;)

Men jeg er nu alligevel yderst tilfreds med farven, som jeg i øvrigt selv har blandet med hvid vægmaling og sort og grøn akrylmaling.

Jeg glæder mig til at vise jer hvordan stuen kommer til at se ud når den er færdig. Det kommer dog til at tage tid og kommer derfor i små bidder. Men jeg kan godt løfte sløret for, at den kommer til at indeholde en del messing og lidt guld:)   

Sådan får du en skarp kant

For at få en helt skarp kant kan man bruge malertape, som jeg har gjort på billede.

Mal tapen i kanten med grundfarven på væggen for at lukke helt til. Så undgår du at få den nye maling ind under tapen som kan give en flosset kant. Når det er tørt kan du male med den nye maling. Husk at tage tapen ned imens den nye maling stadig er våd, så er du helt sikker på at få den skarpeste kant.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “Mal en væg og få nyt liv i rummet”

  1. Living on a budget

   Det kan du tro jeg gør;) Jeg vil tro det er omkring 1 1/5 cm. Jeg kan faktisk ikke helt huske det. Men det plejer at være ret smalt, det jeg bruger:) God weekend. Kh Louise

 1. Det er også en af de projekter jeg skal have gang i på et tidpunkt, jeg kan simpelthen bare ikke finde en farve jeg gerne vil have. Men grå er lækkert.. 😉

  1. Living on a budget

   Grå er nemlig rigtig lækker og så passe den også til det meste. Så her går du ikke helt galt i byen;)

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top