DIY Patinerede lerkrukker

Patinerede krukker er bare for lækre! Men hvem gider at vente på, at krukkerne skal stå i haven i flere sæsoner for at få det helt rigtige beskidte rå look?! Ikke mig i hvert fald!

Mine lerkrukker har jeg købt i Bauhaus (de kostede nærmest ingenting). Akrylmalingen er fra Søstrene Grene og så er det ellers bare at gå i gang.

Jeg spurgte min kæreste hvad han syntes om dem, og han svarede: “Det ligner noget der har stået ude alt for længe”. BINGO! Altså må jeg konstatere at mine krukker har fået præcis det udseende jeg er gået efter;)

Og så fik jeg også lige omplantet mine pileababyer. Jeg begynder snart at føle, at jeg har fået noget for de 130 kr. som jeg gav for planten:)

 

Sådan gør du

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

8 kommentarer til “DIY Patinerede lerkrukker”

  1. Jeg er VILD med den!!! Jeg har heller ikke tålmodighed til at vente på patinering og kender kun yoghurt/mos-tricket… Noget med at gnide og stille udenfor (tror jeg)
    MEN jeg forstår ikke helt fremgangsmåden her? Hvilke farver bruger du og hvordan? Kan ane en skumklud men.. ja jeg har ikke helt fanget den… Håber du vil svare for NØJ jeg vil igang snart med dem! 😀

    1. Living on a budget

      ☺️ forstår ikke det der med at smøre mad på krukkerne. Synes ikke det er så lækkert Jeg har brugt sort, hvid og grøn akrylmaling. Og har brugt en Skumklud, ja. Jeg har blandet lidt jord i og duppet det på som jeg syntes. Gør det evt. Over et par gange så krukken ligesom får flere lag. God arbejdslyst☺️

    1. Jeg lirker dem bare stille og roligt fra moderen så jeg også kan få lidt af roden med. Det er meget nemt:)

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top