living on a budget

Sy dine egne puder og spar hundredevis af kroner

Jeg vil lige starte med at sige, at jeg er absolut ikke en haj ved en symaskine. Faktisk har jeg altid sagt, at en symaskine og jeg er et utroligt dårligt match. Det var lige indtil en dag, jeg blev for nærrig til at give 800-900 kr. for en pude!

Så i 30 års fødselsdagsgave fik jeg en rigtig fin (OG Dummy-testet) symaskine;) De her puder er noget af det første jeg syet, og jeg har det fineste mønstrede stof til at ligge til nye puder.

Hvis der er nogle syentusiaster derude, så håber jeg ikke I krummer alt for mange tæer;) Jeg må dog indrømme, at jeg ikke har været helt heldig med lukningen, som jeg har lavet af velkro. Næste gang tænker jeg, at jeg vil placere det midt på bagstykket i stedet for. Man kan selvfølgelig bare springe over hvor gærdet er lavest og sy puden sammen efter man har sat monteringspuden i. Men med en lille dreng og to hunde, er det meget praktisk at stoffet kan vaskes;) Puderne har ca. kostet mig 50-60 kr. pr. stk.

Tip: Køb billige stofrester i f.eks. Stof og Stil, og køb velkro i stedet for lynlåse. Det er billigere. image image image image imageimage

Sådan gør du: image image

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

5 kommentarer til “Sy dine egne puder og spar hundredevis af kroner”

  1. De er virkelig flotte! Mine første puder blev i hvert fald ikke lige så fine, kan jeg godt afsløre 😉

    Og godt tip med velkro i stedet for lynlåse – det vil jeg prøve næste gang.

  2. Det er jo en god ide. Det kan være jeg skal finde symaskinen frem fra gemmeren, så jeg kan få frisket lidt op i stuen.
    Hvad fylder du i puderne? Gamle / billige puder? eller skum af en art?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen