living on a budget

Sommeroase på terrassen

imageSådan skaber du en hyggelig oase på din terrase. Så før og efter billeder i videoen:

Skab en hyggelig oase hjemme på terrassen. Du skal ikke bruge ret meget for at få en hyggelig oase, som indbyder til sol, sommer og glade dage. Jeg har købt mine blomster løbende. De fleste er købt på tilbud, når jeg er faldet over dem i supermarkeder og byggemarkeder. Og det samme er krukkerne. Slå til når du ser et godt tilbud, for især billige krukker ryger rigtig hurtigt. Jeg har f.eks lige købt en masse fine blomster i Superbrugsen til 5 kr pr. styk (mega billigt!!). Og et krukkesæt med 3 fine krukker til kun 50 kr. Sy eller køb fine pudebetræk evt. af genbrugssengetøj eller skjorter. Mine puder og tæpper er fra Ellos. Plantebordet er fra jem og fix og koster 198 kr.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “Sommeroase på terrassen”

    1. Living on a budget

      De sorte er fra Rema, mener de har dem igen i år. De brune er fra Bauhaus og de lidt orangefarvede er fra SuperBrugsen (købt sidste år) 🙂

    1. Living on a budget

      Hej Louise. Jeg tror faktisk ikke det er på deres hjemmeside. Men jeg har lige købt det, så det er i butikkerne:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen