DIY Den om køkkenrullen

Jeg har tit undret mig over, at hver gang jeg har gæster, så kommer det obligatoriske “Hvor er køkkenrullen” spørgsmålet?

Hvornår er det, at køkkenrullen er blevet livsnødvendig i ethvert dansk køkken?

Mit lige så obligatoriske svar har indtil dags dato været: “Det har vi desværre ikke noget af. Men vi har toiletpapir… Ude på badeværelset”. Se der er da papir på rulle, som man ved, hvad skal bruges til.

Men nu har jeg overgivet mig.

Køkkenrullen har på en eller anden måde sneget sig ind i mit køkken, og det er egentlig helt okay. For det er rart at have – hvis man løber tør for servietter… Eller toiletpapir.

Og når nu denne magiske rulle er kommet for at blive, så kan den jo ligeså godt få en hædersplads på en lille DIY stang.

Jeg har købt mine lædderstropper i Hoffmann hobby, men man kan også sagtens bruge et gammelt læderbælte. Rundstokken er 20 mm. Og købt i jem og fix.

Sådan gør du:

Sav rundstokken i en passende længde og fold læderet som på billedet.

Bor hul i læderet med en skrue og sæt stangen op.

Tip:

Mal rundstokken i en fin farve, så den passer præcis til dit køkken. Jeg har valgt, at min skal forblive natur, så den passer til vores barstole. I stedet for en rundstok, kan du også bruge en gren fra naturen.

Det har jeg f.eks. gjort, da jeg lavede denne towelhanger.

 

 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

26 kommentarer til “DIY Den om køkkenrullen”

 1. Jeg ved godt det er et gammelt post, men er selv igang med et lignende projekt, og jeg vil høre om du vil ud med dimensioner på det læder du har brugt. Helst både længde, bredde og tykkelse 🙂

  1. Living on a budget

   Hej Lin. Det er ca. 2 cm bredt, 14 cm langt inkl bukket. Og så er det 5 mm tykt:) Håber det kan bruges. Held og lykke med projektet:)

 2. Fedt – det var lige den inspiration jeg manglede til vores lille køkken, hvor så meget som muligt skal væk fra bordpladen. Tak! 😊👍

 3. Hvor høje er jeres barstole, nu hvor du synes, at de er for høje? Jeg har nemlig set på nogle med en sædehøjde på ca. 60-70 cm. 🙂

  1. Living on a budget

   Jeg mener de er 70. Jeg ville ønske vi havde købt dem i 60. Det helt perfekte ville nok være 65:)

 4. Hej, sikke en fin køkkenrulle holder og en det samme gælder din spændende blog. Den hylde din køkkenrulle hænger under, hvor er den fra?
  Mvh Louise

 5. Det er sjovt sådan har jeg også altid haft det med køkkenrullen- og den er også påmysstiks vis sneget sig ind i mit hjem🙄😉

 6. Det ser super fint ud 🙂 Vi fik en køkkenrulleholder i bryllupsgave sidste år efter at have overlevet maaaange år uden køkkenrulle.. Heldigvis kom den i rette tid – vi blev nemlig forældre et par måneder efter vores bryllup og nu er køkkenrulle en fast del af middagsbordet 😀

 7. Super flot! Både hylde, køkkenrullestang og brødkurv/kasse. Jeg skal vist i gang med at se på mit køkken.
  Hvor er brødkurven fra?

 8. Jeg har aldrig ejet køkkenrulle – jeg tror simpelthen ikke på det, men jeg må da indrømme, at det der ser ret dekorativt ud. Man kunne jo altid skifte mening (:

  – K

  1. Living on a budget

   Jeg skiftede i hvert fald mening… Må indrømme, jeg har ikke brugt det ret meget, men nu er det der, for en sikkerhedsskyld eller til vores gæster;)

 9. Meget fin diy. Vil dog høre hvorfra hylden over holderen er? På forhånd mange tak:)

  1. Living on a budget

   Tak, Anne. De er fra trævarefabrikkernes Udsalg. Jeg synes de er gode. Vi har bare købt vores en tand for høje, ØV!

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top