Plakat med naturtryk

image

Jeg kan slet ikke stoppe med de der tryk igen. Kan I huske min pude med naturtryk? Ellers kan I finde den i indlægget HER. Den er også i stolen på billedet herunder.

Jeg har været ude at finde flere blade i haven. De samme som jeg brugte på puden. Nu har jeg bare trykt dem på papir i stedet, og har fået den fineste plakat ud af det. Trykket har jeg lavet med sort akrylmaling, og fremgangsmåden er den samme som på puden. Bortset fra at papiret selvfølgelig ikke skal stryges;)

Den lille tekst ‘LEAVES’, har jeg lavet med trykbogstaver fra Panduro. De kan også fås i Tiger til 30 kr. De er dog en anelse mindre.

Rammen er en DIY, og plakaten kan udskiftes, hvis jeg en dag bliver træt af den. I kan finde DIY’en på rammen i mit indlæg HER.

image

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “Plakat med naturtryk”

 1. Hej.
  Denne jul står på budgetjulegaver, og det her er da en virkelig fin idé!
  Jeg vil gerne spørge om, hvilket slags papir du bruger til at male/trykke på? Jeg går ud fra at det ikke er almindeligt papir, da jeg tænker at det måske bliver gennemblødt? Eller kan man sagtens gøre det på almindeligt printerpapir?
  Mvh, Maria.

  1. Living on a budget

   Hej Maria,

   Det er karton jeg har brugt. Det tror jeg er det bedste. Ellers skal du i hvert fald ikke bruge særlig meget farve, hvis du bruger almindeligt papir. Men det er da et forsøg værd:) Bedste hilsner Louise

 2. Hej. Vi har desværre ikke en Silvan i nærheden. Så kan ikke finde magnetbånd nogen steder, men kan finde magnet spray og magnetmaling. Har du erfaring med om det mon kan bruges? Og har du prisen på hvad magnetbåndet koster for hvormange cm? Så kan jeg overveje om det er køreturen værd på 70 km til nærmeste Silvan. På forhånd tak for hjælpen. Mvh. Helle

  1. Hej Helle. En rulle koster vist omkring 139 kr. Jeg synes måske det er en lidt lang køretur. Jeg har hørt, at man kan købe det på ebay. Men mere end det ved jeg ikke. Der skulle det eftersigende også være ret billigt. Ellers kan du også sætte almindelige magneter på selve ramme. F.eks. dem fra køleskabet. De skal bare ikke være så store. Det er også et alternativ. De er måske lidt nemmere at få fat på:) Bedste hilsner Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top