(Jule)Bord dæk dig

Reklame

Enkelt julebord med kogler og eukalyptus

Det behøver faktisk hverken at være dyrt eller besværligt at dække et smukt julebord. Man kommer utrolig lang med en fin dug, kogler og pynt fra skoven. Så hvad enten du skal holde en af årets sidste julefrokoster, juleaften eller bare vil hygge lidt ekstra om bordet i december måned så er her lidt inspiration.

Jeg synes lærkegrene pynter utrolig meget og det er grene jeg forbinder med jul. Find lærkegrene, kogler og gran i skoven og brug det på bordet, i glasskåle og som pynt i servietterne. Sæt en masse bloklys rundt på bordet, det skaber ekstra hygge. Mit bord er dækket for sølle 539 kr.

Velbekomme og glædelig jul

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “(Jule)Bord dæk dig”

 1. Pingback: Få ideer til årets julebord 2020. Genbrug dit hverdagsstel! Se hvordan HER

 2. Hej Louise,
  Var nysgerrig for at se, hvor du havde servietterne fra, da jeg selv er på jagt efter stofservietter til bryllupsborddækningen 🙂 Når jeg trykker på linket er det en dækkeserviet. Er det dækkeservietter du har brugt og ikke almindelige stofservietter?
  Hilsen Sanne

  1. Living on a budget

   Hej Sanne,

   Ja, det er dækkeservietter;) Men den eneste forskel er måske, at de er en smule tykkere i stoffet. Intet andet. Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen