1000 nye følgere på Instagram på 3 dage!

Over weekenden er der kommet næsten 1000 nye følgere til på min Instagram profil. Det startede så småt torsdag aften, hvor jeg postede dette (efterhånden ret berømte) billede.

Før og efter billede på styling af vores nye Philips tv.

Fredag morgen vågner jeg op til, at et par følgere gør mig opmærksom på at de har omtalt min blog på Go’ Nova. Jeg får lidt is i maven, for det lyder ikke just som noget positivt, så jeg kører lidt op over det, mens følgerne ruller ind. Og så jeg skraldgriner, da jeg hører indslaget. Humor har de sgu altid haft! Lidt ukonstruktiv kritik, men sådan er livet jo. Og jaja, hvis det er den værste brøler folk kan sætte en finger på, på min blog, så overlever jeg nok! Det har trods alt givet mig knap 1000 nye følgere. Dårlig reklame er bedre end ingen reklame, er det ikke sådan man siger!?;) Hvis ikke I hørte med i fredags, kan I høre det HER. (OBS Det er fra d. 30. juni.) I skal ca. spole frem til 1:10.

Det hele omhandler min styling af Philips nye tv. Fokusset i indlægget er egentlig at det kan være lidt svært at gøre tv’et til en del af indretningen. Dennis Ravn er så oppe i det røde felt over, at jeg har placeret en vase foran skærmen, og de andre skraldgriner af “før og efter billedet”, da det jo ikke er den mest sindsoprivende “make-over”. I bund og grund skulle “før” billedet måske bare have været undladt, haha. Og måske det også er lidt svært at se at det er en anden fladskærm. Men jeg synes stadig det er blevet et super fint hjørne! Uanset vase foran skærmen eller ej. Så må man altså lige tænke sig til de undertekster som man mister undervejs!!;) Vi ser faktisk yderst sjældent tv, så vasen kan nok flyttes, når det skal bruges.

Trods de mange nye følgere sidder jeg stadig med en lidt underlig fornemmelse i maven. For min profil har faktisk stået stille længe, som i dødstille. Det har vist noget at gøre med Instagrams nye algoritmer. Det er gået lidt op og ned og jeg føler at jeg har stået lidt i stampe. Og pludselig ekskalerer det. Billedet med tv’et har fået over 3000 likes og mine billeder ligger måske maks på 500-650 likes. Og de kan jo ikke alle sammen komme fra Nova. For det var jo i fredags. Så hvor kommer de fra!? Mit content er ikke blevet anderledes end det plejer. Det er stadig hovedsageligt DIY og boligindretning. Så jeg føler ikke helt at det er “fortjent”. Men sumasumarum er, at jeg har scoret næsten 1000 nye følgere og over 500.000 flere sidevisninger i forhold til sidste uge. Det er ret vildt og det er jeg da glad for! Men hvad der betyder mest er altså interaktioner og kommentarerne fra mine følgere. Det betyder så meget mere end et x antal følgere!

Velkommen til alle nye, dejligt I vil kigge med! Og til alle jer gamle, tak fordi I er der og giver et like og en kommentar med på vejen!<3

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “1000 nye følgere på Instagram på 3 dage!”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top