Make-over af bambusstol

Make-over af bambusstol - før og efter

Make-over af bambusstol

Jeg stod godt nok længe og overvejede det her sæt i genbrug for en uges tid siden. Jeg vidste ikke helt om det ville blive pænt med den plan, jeg havde for det. Men hvor har jeg ikke fortrudt. Jeg har sagt det før. Det er jo helt utroligt hvad en smule maling kan gøre. Stolen og skammel har jeg sprøjtemalet med sort mat spraymaling og skamlen har fået nyt stof, som jeg havde liggende i skabet. Der gik da godt nok et par dåser maling til. Men de koster heldigvis kun 38 kr. i jem og fix.

Normalt elsker jeg alt slags træ, men det her bambus var lidt hærget og misfarvet i af solen, så det var både rødligt og gulligt, hvilket ikke var særlig pænt. Jeg synes resultatet er blevet så fint. Planen er, at den skal ned i drivhuset og stå, så man kan side dernede og nyde en god bog, nu når vejret har besluttet sig at skifte over til efterår.

Make-over af bambusstol

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “Make-over af bambusstol”

 1. Hej Louise, stolen er blevet superfin og med et dyrt look! Jeg ville spørge dig om du kunne komme med et par indretningsideer til en klassisk rund karnap? Synes det er svært med møblering og belysning – særligt hvis man stadig gerne vil kunne gå hen til vinduet og se ned på gaden. Håber du kan give et par fif 🙂 Mette

  1. Living on a budget

   Hej Mette. Tusind tak:) Jeg har altid ønsket mig en karnap. Nu ved jeg jo ikke om det er sådan en med vinduer helt ned til guldvet eller almindelige vinduer. Men hvis det er med almindelige vinduer, så ville jeg lave sådan en rund bænk, så man kan sidde og nyde udsigten. Prøv evt. at søge på pinterest:) Ellers en god lænestol og en standerlampe. Måske et lille bord, så man får et hyggeligt læsehjørne. Håber du får lavet dig et hyggeligt hjørne:) KH Louise

 2. Hvor er det dog blevet et super fint sæt. Jeg har selv et par bambusstole jeg gerne vil male, men er i tvivl om behandlingen før man sprøjtemaler. Sleb du dem grundigt og var det et stort arbejde?

  1. Living on a budget

   Jeg har faktisk ikke slebet. Men det vil jeg klar råde dig til. Det behøver ikke være meget. Bare lige kør den over med fint sandpapir og vask den af i grundrens. Så binder malingen bedre. Men jeg springer altid over hvor gærdet er lavest🙈 kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top