Efteråret kan bare komme an – vi hygger i drivhuset!

Drivhus

Drivhus klar til efteråret

Man kan tydeligt mærke at årstiden er ved at skifte. Til trods for at vi havde en skøn sensommerdag i går, så bliver det køligere og mørket sænker sig tidligere og tidligere. Jeg elsker efteråret. Jeg elsker at finde alle de fine strikbluser frem, at gå med lag på lag og hygge på sofaen med varm kakoa. Jeg elsker de smukke farver som efteråret byder på. Og jeg elsker duften, at luften bliver mere frisk og de smukke kolde morgener, hvor morgensolen prøver at bryde gennem tågen.

Men efteråret er også en tid, hvor jeg har en tendens til at blive en smule melankolsk, for jeg savner også sommeren. De lange sommeraftener på terrassen, solen, varmen og havet. Det er forbi. Og der går lang tid før de kommer igen. Men sjovt nok, så bliver man altid på et eller andet tidspunkt klar til at slippe sommeren og byde efteråret velkommen. Der er jeg nok nu. Selvom jeg stadig er en smule trist over det.

Men i det her efterår har jeg noget, som jeg ikke havde sidste år. Jeg har et hyggeligt indrettet drivhus, hvor vi kan søge ned og nyde den sidste varme, spise vindruer og drikke varm kakao. Næste år håber jeg vi skal bygge en perkula nede i baghaven, så vi får endnu en hule, som kan nydes, når vejret ikke byder på høj sol på terressen. Og så vil jeg glæde mig over, at jeg ikke skal vente helt til næste sommer med at mærke solens varme stråler mod min hud, da vi kan se frem til en tur til Maldiverne til februar og jeg glæder mig SÅ meget!

Spar 20 % på boligsortimentet hos Ellos

Efteråret er den perfekte anledning, til at pynte haven eller terrassen med hyggelige lyskæder og smukke lanter, som man også kan nyde indefra. Jeg har kigget rigtig meget på lyskæden HER. Den er god lang, så den ikke skal forlænges. og hos ELLOS, har de super man fine lanterner. Og de har faktisk 20% på et stort boligsortiment indtil i morgen (d. 4/9) Find det HER. Min meget populære hylde fra badeværelset er også på 20% indtil i morgen. Den er HER.

Og apropos efterår, er jeg så den eneste praktiskper, som er begyndt at kigge på flyverdragter til barnet? Det er jo en jungle, men jeg har fundet et sted, hvor jeg kan spare 45 %. YAY. Jeg har købt den HER.

Drivhus

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Efteråret kan bare komme an – vi hygger i drivhuset!”

  1. Novra, hvor ser det vare drønhyggeligt ud! Der rykkede punktet “projekt drivhus” lige fra Nice-To-Have listen til NEED-TO-HAVE i min bog. Det må vi simpelthen komme i gang med. Super fint 👏🏻
    … Og så elsker jeg altså bare din blog ❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top