En boligbloggers bekendelse!

Det perfekte billede

Måske I kan genkende det her hjørne? Jeg kan i hvert fald fortælle så meget, at det ikke er vores spisestue. For som de fleste af jer nok ved, så har vi et udemærket køkkenalrum. Jeg skulle bare lige støvsuge omme bag sofaen og så var det der!

Det perfekte spot til at style havebordet, som jeg faktisk alligevel havde planer om at slæbe ind fra terrassen. Planen var dog at det skulle helt ind i køkkenet, for jeg havde lige et perfekt billede i hovedet med terrassebordet. Og lad mig blot påpege det bord er ikke særlig let. Faktisk er det overordentlig tungt og meget vanskeligt at bakse rundt med selv, har jeg fundet ud af. Men det er så her min bekendelse kommer frem.

For jeg går ret langt for det perfekte instagram/blog billede. Måske også længere end de fleste. Men jeg tror, jeg har et par andre bloggere med i min båd, så helt alene er jeg jo nok ikke om at tage et ekstra skridt, når det kommer til at opnå det billede som man ønsker.

Det perfekte billede

Jeg river mig, jeg brænder mig, jeg får blå mærker, jeg stønner og pruster fordi jeg bærer og slæber møbler og ting som ingen burde slæbe rundt på alene (filtdutter er din ven!). Men altså, det gør jeg glædeligt, for en lille firkant perfektion. I mine øjne i hvert fald. Og jeg elsker det. Den værste del er dog klart at rydde op igen, for jeg vil jo også gerne kunne se fjernsyn i aften. Helst siddende i min sofa og ikke på en spisebordsstol. Men det bedste af det hele er så, når jeg har ryddet op, og jeg kan sætte mig ned med en kop te og redigere dagens arbejde. Det er det hele værd. Og spisestue eller ej, så synes jeg altså det her spot blev meget godt.

Det perfekte billede

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “En boligbloggers bekendelse!”

    1. Living on a budget

      Tusind tak, Inge:) Det er en FDB stol. Jeg har købt den på genbrug. Men du kan sagtens købe den i butikkerne. Kh Louise

  1. Så processen på din Instagram, og måtte simpelthen se hvorfor! Det klær’ ellers også hjørnet med det fine runde havebord 🙂

  2. Det kender jeg godt. Og sådan er det jo bare når man skal have et godt billede. Det samme gør stylister til magasiner osv. 😄
    Men det er i hvert fald blevet flot. Super fedt med billederne i baggrunden 👏🏻✨

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top