Fra gråt i gråt til farve i stuen

Annonce

Farve i stuen

Det er laaang tid siden jeg første gang snakkede om, at jeg gerne ville have mere farve ind i vores stue. Jeg var/er kørt lidt død i sort/hvid/grå temaet, og da vores største møbler i stuen er i de farve, er der kun resten af interiøret at bytte ud i. Hvilket også er rigtig fint. For vi elsker vores møbler, som de er.

Første gang jeg fik tanken var engang i Januar/februar måned, hvor mørket og vinteren hang en langt ud af halsen, men jeg fik ikke gjort mere ved tanken, inden vi fandt ud af at jeg var gravid, og blev så dårlig, at jeg måtte trække en sygemelding. Jeg nåede lige at bestille nye puder og plakater fra Vissevasse hjem, og siden blev der ikke tænkt mere over indretningen i stuen eller nogen andre steder for den sags skyld. Ikke engang i soveværelset, hvor jeg har tilbragt de sidste 3 måneder. Men nu virker det til at jeg er ved at være nogenlunde tilbage igen, og lysten til at være kreativ er så småt ved igen at melde sig, så nu skulle der altså ske noget. Billederne som havde stået i hjørnet i flere måneder blev støvet af og puderne, som stadig lå i plastik blev fundet frem.

Jeg havde faktisk også overvejet en ny farve på væggen i stuen. Lige nu er den helt lys grå, og jeg kan egentlig ret godt lide den, det bliver bare meget gråt. Men min tilstand har ikke lige tilladt, at jeg har grebet malerrullen, så derfor er den stadig grå, hvilket jeg faktisk er ret tilfreds med, efter jeg har fået hængt de nye billeder op. Jeg var ude i en knækket pastelgul eller råhvid, så det var stadig en lys farve, som nok kunne gøre en stor forskel for hele rummet, men det må blive en anden gang.

Som I kan se, er det meget gråt i gråt, men selvom man har brug for forandring behøver man altså ikke skifte store møbler ud, for man kan nemt få et frisk pust af farve ved at tilføre farverige plakater, vaser i farver og puder. Jeg er ret vild med Vissevasses dæmpede farveunivers og deres pasteller. Min første plakat derfra købte jeg helt tilbage i 2012 da vi boede i København. På det tidspunkt pyntede Dronning Louises bro i vores lejlighed. Det var først mange år senere i jylland, at jeg syntes at min fine Københavner plakat skulle skiftes ud med en mere passende Århus plakat.

Alle plakaterne kan findes på Vissevasses hjemmesiden.

Jeg kan varmt anbefale deres rammer til plakaterne, da de er matte og ikke giver det samme genskær, som andre rammer med glas gør. Det er virkelig fedt at man kan se plakaterene fra alle vinkler, også når solen er på.

Farve i stuen

Farve i stuen

Jeg syntes faktisk ikke der skulle meget til for lige at give stuen et løft farvemæssigt. Hvad synes I?

Pyntede det ikke med lidt farve eller var I mere til det sort/hvide?

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “Fra gråt i gråt til farve i stuen”

  1. Ser virkelig godt ud! Vi har klassisk hvid i hele stuen og synes efterhånden os vi tænker til noget andet at kigge på. Synes den lyse grå spiller godt sammen med plakaterne 🙂

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top