Billig mini make-over med nye plakater + Rabatkode

Annonce for Desenio

Koden louise10 giver 10% ekstra rabat på alle plakater* fra Desenio mellem d. 25.-28. okt.

Følg @Desenio for mere inspiration.

(*Med undtagelse af rammer, handpicked og personlige plakater)

Det der sker når jeg laver en make-over et sted er, at pludselig trænger resten af huset også til en opgradering. Ens hjerne gør mange ting for at retfærdigøre at lave om;) Men uanset hvad, så var det i hvert fald det der skete, efter der kom flere farver ind i stuen der støder op til “kontoret” her. Rummet virkede pludselig gråt og kedeligt, og det er da en ting man ikke gider, når når det hele i forvejen er gråt og kedeligt udenfor. Jeg havde egentlig overvejet, om jeg skulle male væggen, men da min gravide krop nok ikke lige synes at det er den fedeste løsning, så gik jeg hurtigt fra den ide. Og jeg kan egentlig også meget godt lide den grå farve som jeg blandede for længe siden. Den nemmeste (og billigste) løsning for at få et nyt look var derfor at udskifte plakater og lidt tekstiler. 

Før

Jeg har faktisk valgt at genbruge den samme opsætning af billedevæggen som før, da jeg godt kan lide den måde billederne hænger på, og så kunne jeg jo også bruge de samme søm. Men selvom opsætningen er den samme, så synes jeg faktisk at stuen har fået et mere friskt look. Knap så tungt og mørkt, som det var før.

Jeg er vild med de lyserøde nuancer for tiden, og jeg synes de står rigtig godt til tendensen med de brunlige evighedsbuketter. Det gode ved at udskifte noget så simpelt som plakater er, at man nemt kan ændre udtrykket. Det eneste jeg har tilført, ud over nye plakater, er en lyserød pude og nogle siv som jeg har plukket ved stranden. 

Alle mine plakater er fra Desenio, og I kan se dem her:

Geometric Shades Nr2

Dried Bouquet Nr2

Beige Graphics Nr1

Your butt is perfect

Monocrome Flowers

Hvis I aldrig er faldet over Desenio før, så kan jeg varmt anbefale shoppen. De har et kæmpe udvalg af alverdens plakater og priser helt ned til 39 kr. Jeg har handlet der mange gange og har altid været super tilfreds.

Spar 30% på plakater!! (+ yderligere 10%)

Hvis I har lyst til at prøve det af, kan I shoppe alle plakater* med 10% rabat fra d. 25.-28. oktober. Brug rabatkoden “louise10”. Netop i de dage har Desenio 30% rabat på deres plakater, og I får så yderligere 10% rabat med min kode!

Og tjek så også lige den her plakat: “Siri do my laundry“. Den hænger ude ved siden af vores vaskemaskine. Jeg synes den er genial. Men det virker sgu ikke, med mindre man selvfølgelig har en kæreste der hedder Siri!?;) *Gælder ikke rammer, handpicked og personlige plakater!

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Billig mini make-over med nye plakater + Rabatkode”

  1. Du har bare en helt fantastisk evne for indretning… Elsker at følge dig og blive inspireret.
    Du er sikkert blevet spurgt mange gange… Men den grå farve… Wwwaaauu!!
    Er det muligt at få en malerkode/recept?
    Hilsner Lykke

    1. Hej Lykke Sikke en dejlig besked at få. Tusind tak. Hvor er det dejligt du vil følge med:) Farven er desværre hjemmeblande af rester, så jeg kan ikke engang give dig en kode. Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top