Sådan laver du en billedvæg

Jeg har i så lang tid været træt af væggen uden i køkkenet. Den har lidt været et samsurium af plakater der har været tilovers, og som ikke rigtig har fået en plads et andet sted, og jeg syntes ikke billederne hang sammen. Plakaterne er rigtig flotte hver især, men sammen spiller det bare ikke. Jeg kan ikke blive enig med mig selv, om det var opsætningen eller selve plakaterne sammen der bare ikke fungerede. Men jeg har levet med det, fordi det virkede for tomt på væggen uden. Og så har vi også lidt problemer med akustikken i køkkenet, hvis der ikke er noget på væggene. Der sådan en irriterende rumklang. Men nu har jeg endelig fået skiftet plakaterne ud, og det har givet sådan en ro på væggen. Billederne harmonere sammen nu, hvilket de slet ikke gjorde før. 

Tjek lige koen. Er den ikke sød!?

Denne gang var det lidt nemmere at begynde på billedevæggen, da der jo allerede hang en masse plakater. Når jeg starter på en ny væg bruger jeg altid app’en LiveCollage, for at se hvordan plakaterne jeg har udvalgt ser ud sammen. Det er simpelthen et genialt værktøj. Denne gang har jeg også ladet mig inspirere af de smukke opsætninger hos Poster Store. Eller det vil sige, jeg har faktisk tyvstjålet opsætning ovenover. Men det er super smart at man kan få en fornemmelse af hvordan billederne passer på væggen og i størrelsen. 

Sådan gør du

Start altid med at måle. Hvis der f.eks. skal være 3 x 50×70 plakater ved siden af hinanden, synes jeg mindst væggen skal være 2 meter. Det er vores i hvert fald. Der skal også være noget luft omkring. Find inspiration til opsætningen hos Poster Store. Vælg plakater og tag et screenshot af dem. Skær dem til, så du kun har plakaten og rammen. Åben LiveCollage og vælg “FreeStyle”. Indsæt alle billederne og lav dem i den størrelsen du gerne vil have. Det er selvfølgelig ikke nemt at få præcis en 50×70 eller A4, men man kan ligesom få en fornemmelse af sammensætningen af farve og motiver. Det smarte ved LiveCollage er også, at man kan vælge en baggrundsfarve, hvis man har en farve på væggen, eller ønsker at male og se om farven passer godt til plakaterne. Nedenfor kan I se mit resultat i app’en.

Spar 30 % på dine næste plakater

Poster Store er en af de helt store spillere når det drejer sig om et stort udvalg af lækre plakater, og de gør rigtig meget for at være miljøvenlige og bæredygtige. Derfor er alle plakaterne også trykt på miljøvenligt papir.

Koden “louise30” giver jer 30% på alle plakater (undtagen Selection).

Koden gælder fra i dag d. 15. dec. og 14 dage frem. Så der kan sagtens nå at komme en plakat eller to i kurven som en julegave. Poster Store har både smukke posters og et stort udvalg af flotte rammer. Jeg var lige ved at gå med de fine valnød rammer, men endte op med det samme som jeg plejer… sort;)

Før billeder

Sådan her så væggen ud før. Den så helt bar og tom ud da jeg tog de gamle billeder ned. Men jeg synes resultatet er blevet SÅ meget pænere end før!

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

5 kommentarer til “Sådan laver du en billedvæg”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top