Farver i køkkenet med nye plakater

Reklame Desenio

Den anden dag luftede jeg tanken om at male køkkenet gult for Morten. Det var han umiddelbart overhovedet ikke fan af. Men jeg var så opsat på at få flere farver ind i køkkenet, så mine nye plakater fra Desenio, som egentlig var tiltænkt en make-over i soveværelset strandende i køkkenet. 

Flere farver, ja tak

Soveværelset er ellers ved at være det eneste sted, hvor der kun hænger sort/hvid plakater, men jeg synes bare de her plakater harmonere så godt i køkkenet at de får lov til at blive der.

Det kan måske også holde min træng lidt i skak til at male køkkenet gult for en stund, og måske jeg så senere kan få Morten med på ideen;)

Den nemme make-over

Jeg indrømmer da også gerne, at det er en lidt mere overskuelig opgave at skifte et par plakater ud end det er, at skulle male hele køkkenet eller hvilket som helst andet rum. Nye plakater kan hurtig give et andet udtryk og nye farver.

Og så er jeg blevet fuldstændig vild med form og farver på Matisse plakaterne og de kan som noget nyt også købes hos Desenio. Yay! Og de er altså billigere der end andre steder, jeg har kigget på dem.

 Tippet er hermed givet videre! 

Hvis I tilmelder jer Desenios nyhedsbrev får I 20% rabat næste gang I køber plakater.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “Farver i køkkenet med nye plakater”

  1. Marieke Fagerberg

    Hej, billedet fra Matisse med den blå coral og orange sol, hvor er det købt henne? 🙂

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top