Make-over og ombetrækning af Sibast no. 7

Ombetrukket Sibast no. 7 stol i stue miljø

Jeg elsker de har fantastiske Sibast no. 7 stole, som jeg har fået af min mormor. Jeg har 4 i alt. Hun har i tidens løb været ved at smide dem ud mange gange, men heldigvis beholdte hun dem. Den ene stol er malet sort, I kan se hvordan den er ombetrukket HER. For 2 år siden fik de resterende tre stribet stof på, men jeg har aldrig fået givet dem olie eller nogen anden behandling, selvom de trængte til det. Men nu fik jeg det endelig gjort, og de er blevet SÅ fantastisk flotte. Det skulle jeg have gjort for længst. Som I kan se så trængte stoffet også gevaldigt til at blive skiftet ud. Det var bare almindeligt bomuldsstof fra IKEA og de har nu i stedet fået rigtig møbelstof på.

Hvis I også er helt forelsket i stolen, er den fornyligt sat i produktion igen og I kan se den HER.

Før

Sibast no. 7 stol før make-over og ombetrækning

Efter

Sibast no. 7 stol efter make-over og ombetrækning

Det har jeg brugt:

Møbelstof 59 kr. Pr meter i Stoff og stil

Husholdningseddike

Madolie

Fint ståluld

Obs: Sørg altid for at “slibe” MED træets årer.

Hvis I også vil se den vilde forvandling af mit teaktræsbord  og have doseringen på blandingen, så tjek indlægget HER.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “Make-over og ombetrækning af Sibast no. 7”

    1. Living on a budget

      Jeg er også så glad for dem. Godt min mormor ikke smed dem ud, i tidernes morgen:)

    1. Living on a budget

      Tusind tak:) Jeg synes også, de er blevet Så flotte. Tager mig selv i flere gange bare at beundre dem;)

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top