Make-over af soveværelset og bæredygtige tekstiler

Indlægget er sponsoreret af ELLOS


De sidste par dage har jeg arbejdet på højtryk for at få min lille make-over af soveværelset færdigt. Jeg er fuldstændig forelsket i det mørke look. Jeg var godt nok lidt nervøs ved første penselstrøg på den meget hvide væg, men resultatet er blevet så godt. Det er faktisk rigtig rart med en mørk farve i soveværelset, det indbyder til en god nats søvn. Grunden til at jeg overhovedet gik i gang med den her make-over er faktisk fordi, jeg har fået muligheden for at teste nogle lækre bæredygtige tekstiler fra Ellos.


Efter


Soveværelset efter make-over


Før


Soveværelset før make-over

Jeg går mere og mere op i bæredygtigtighed, den væsenligste årsag er nok, at jeg synes vi bliver mere oplyste omkring økologi og bæredygtig generelt, i forhold til at skåne både os selv og vores klode. Jeg er ved at være godt med hvad maden og genbrug angår. Men hvad jeg ikke har tænkt så meget over endnu, er de tekstiler vi dagligt er i kontakt med, hvad end det er det vi har på, eller de tekstiler vi sover i om natten. Derfor er jeg rigtig glad for at kunne fortælle lidt mere om de her bæredygtige tekstiler, man kan få fra Ellos. Jeg har testet det lækreste økologiske sengetøj, et smukt sengetæppe og to pyntepuder (alt sammen på tilbud lige nu!). Det jeg er mest overrasket over er kvalitetet. De sidste 8 år har jeg stort set brugt det samme sengesæt (det har altså været vasket…. mange gange på de 8 år;)) Men det har simpelthen været det blødeste jeg har haft. Indtil nu! Det her sæt er simpelthen så lækkert og blødt, at jeg helt sikkert skal have et sæt mere. Og så er det en superskarp pris på 299 kr. pr. sæt, og lige nu er der 20% på det! Sengetæppet er bare så fint – virkelig blød og lækkert. Det er også på tilbud lige nu. Sat ned med 30%.

Min sengegavl har også fået en lille make-over. Da jeg hængte den op, efter at have malet væggen, fandt jeg ud af, at den var blevet helt afbleget. Det havde jeg slet ikke lagt mærke til på den hvide væg. Så den har fået lækkert nyt stof på, som jeg har valgt i en lidt lysere grå end det tidligere.

I kan se, hvordan jeg har lavet sengegavlen HER.

Hvad synes I om min make-over?


Farvekode


Sadolin Twillight Grey


Få stilen


Sengesæt  //  Sengetæppe  //  Pyntepuder  //  Stige  //  Lampe

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

13 kommentarer til “Make-over af soveværelset og bæredygtige tekstiler”

 1. Hvor er det flot! Er selv ved at indrette mit soveværelse og vil helt sikkert prøve flere mørke farver!

 2. Hej! Så flot det hele! Jeg ville høre hvor natbordet med den indbyggede pære på før-billeder er fra? Tak 🙂

 3. Hej Louise – så godt lavet. Og lige præcis en af de ting, som kan få et hjem til at “smage af mere” – simpelhen lidt maling og så er man videre. En af grundene til, at vi har udvalgt dig på boligvurdering.nu til en af vores favoritter (i artiklen: sådan giver du din bolig mere værdi). Du er super sej – og flere fortjener at kende dig 🙂

  1. Living on a budget

   Velbekomme:) Ja, det kan jeg godt se, nu når du siger det. Men det er gråt;). Kh Louise

 4. Det ser flot ud. Lækkert med den mørke farve.
  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad mærke sengetøjet har? Altså det du har brugt de sidste 8 år😏

  1. Living on a budget

   Tusind tak:) jeg er virkelig også glad for det! Jeg mener det er Lene Bjerre. Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top