Ompolstring af sengegavl


Malingen er sponsoreret af Sadolin


Sengegavl

Før og efter billede af ompolstring af sengegavlen

For et par uger siden viste jeg i min insta story, hvordan jeg ompolstrede min sengegavl med nyt betræk. Det gamle var helt misfarvet og rødlig, fandt jeg ud af, efter jeg malede vores ene væg i soveværelset. Den lækre mørke farve gjorde at sengegavlen fremstod afbleget af solen, som I kan se på “før” billedet. Så jeg tog straks ud for at købe nyt betræk. Det er super nemt og billigt at lave sin egen sengegavl. Hvis I ikke har prøvet det endnu, kan I tjekke min DIY ud HER. Faktisk min mest populære DIY til dato;) Jeg flottede mig lidt med det nye stof, da det er en uldblanding. Jeg kom af med 300 kr. Men der er så også til en hel sengegavl mere, og jeg regner bestemt med, at det holder længere end det gamle stof!

Jeg er stadig virkelig glad for min make-over og den nye farve i soveværelset. Farven er fra Sadolin og hedder Twilight grey. Twilight grey er en del af Sadolins trendfarver 2017. Så hvis du står og skal i gang med en mini make-over som min, så kan jeg varmt anbefale at tjekke deres farver ud.

I kan se hele min make-over af soveværelset HER. Der er også en lille video til jer.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top