Årets julebord 2017

Enkelt og stilfuldt julebord

 I år er jeg gået efter et enkelt udtryk på julebordet. Og jeg glæder mig rigtig meget, for det er nemlig os, som skal holde julen i år. Derfor er det også mig, som skal stå for alt lige fra andesteg til bordopdækning. Så jeg har selvfølgelig øvet mig lidt på forhånd;) Det skal være nemt og billigt! Billigt, fordi jeg ikke vil ud at købe en masse til et bord, der kun skal dækkes én gang om året og nemt, fordi jeg skal stå med den dersens andesteg. Shit det kan kun gå galt!

Jeg har valgt, at det meste af pynten egentlig bare er de vigtigste ting på bordet. Glas og tallerkner! Jeg er så glad for mine fine juleplatter, som kan købes i mange genbrugforretninger til mellem 10 og 30 kr. stk. De egner sig rigtig godt desserten. Så derfor står de jo selvfølgelig øverst… Det giver god mening?? Start ALTID med desserten, så ser vi hvad der er plads til bagefter af den forbrændte andesteg! Godt min mor medbringer risalamanden! Krystalglassene har jeg fået af min mormor. De er faktisk næsten pynt i sig selv. Jeg elsker de glas, de er så smukke. Egentlig er jeg lidt øm overfor dem, fordi de er lidt skøbelige. Men bruges skal de altså. Herhjemme er tingene ikke bare til pynt, de skal bruges og have et formål ellers ryger det ud.

Stofservietterne købte jeg sidste år i IKEA til 9 kr. stk. Det er egentlig dækkeservietter. But who cares. Om dem har jeg bundet en simpel snor – en fin og enkelt detajle, som næsten kan købes alle steder lige nu til 5-10 kr. Jeg synes vasen med lærkegrenene får bordet til at se lidt eksklusivt ud. Grenene fandt jeg en dag i skoven og nødderne er købt i supermarkedet.

Jeg håber alt går godt juleaften. Jeg føler mig i hvert fald nogenlunde klar. Jeg laver i øvrigt andeconfit – det kan vist næppe brænde på eller blive sort;)

Jeg har også lavet lidt lækkert til juleaften. Måske I kunne være interesseret i disse opskrifter her:

Hjemmelavet Ferrero Rocher

Lækre Bountykugler

Brændte Baileys mandler

Juleplatte på julebordet

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top