Sneak peek fra vores nye kontor

Reklame for Tablelab.com

Plankebord på kontoret

Okay, det her bliver lidt rodet. For jeg har bestilte et plankebord til køkkenet, som er endt på vores nye kontor. Men som nu står i køkkenet… Vi prøver;)

Jeg har ønsket mig et plankebord i riiigtig lang tid. Jeg har faktisk flere gange overvejet, om vi selv skulle lave et, og så bare købe benene til pladen. Men vi kom aldrig så langt, fordi jeg ikke vidste, hvor jeg skulle finde nogle fine ben henne.

Se vores væg-væg plankebord på vores tidligere kontor HER:)

Vi har egentlig et rigtig dejligt teaktræsbord i køkkenet, som vi har fået af min mormor og morfar, men jeg har længe overvejet et nyt bord, og så alligevel ikke haft lyst til at skille mig af med teaktræsbordet. Det var indtil jeg faldt over plankebordet hos Tablelab! Og jeg har virkelig kigget på mange forskellige spiseborde! Men de har altid haft de forkerte ben eller den forkerte farve eller noget helt tredje, som ikke var helt rigtigt. Nå men bordet blev leveret (Og det gik godt nok hurtigt!). Det kom ind i køkkenet. Og så kunne jeg alligevel ikke skifte teaktræsbordet ud! Typisk.

Jeg havde faktisk slet ikke skænket det en tanke, at vi også manglede et skrivebord til vores nye kontor. For en månedstid siden fik Malte jo værelse inde på vores gamle kontor. I kan se make-over’en HER. Og kontoret skulle flyttes ind i vores bagerste stue. Vi havde solgt lidt ud, så rummet stod egentlig bare tomt, på nær min elskede teaktræsskænk og computeren på gulvet. Og det nye bord passede bare fuldstændig perfekt ind. Så det her er et lille sneak peak på, hvordan kontoret (måske) kommer til at se ud. For vi har et efterårsprojekt med en hjemmebygget bogreol på den ene væg, som jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang med. OG så må vi se om bordet kommer ind på kontoret igen fordi…

… jeg blev jo nød til også at se hvordan bordet egentlig så ud i vores køkken. Og der står det selvfølgelig også helt perfekt. Jeg ved ikke, hvad jeg havde regnet med, for jeg har jo selv “designet” det til køkkenet. Det er nemlig genialt, at man selv sammensætter bordplade og ben hos Tablelab. Man kan også lave sin egen bordplade og så nøjes med at købe benene. Tablelab har nogle rigtig smukke bordben, som man kan købe seperat. På den måde kan man designe et bord, som passer perfekt ind i ens egen stil.

Men altså, nu står vores nye bord i køkkenet og teaktræsbordet er kommet ind på vores halvfærdige kontor. Men jeg synes det er svært, for det er bare så pænt i begge rum!

Hvor synes I det står bedst?

Plankebord på kontoret

Plankebord på kontoret

Bonus info

 Et nyt spisebord er ofte en af de lidt større beslutninger, og det kan være svært at beslutte sig over nettet, så hvis man bor i nærheden af Egå, så kan man svinge forbi Tabellabs showroom.  Og og og! De har dag-dag levering. Så man behøver ikke vente flere uger på sit drømmebord.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “Sneak peek fra vores nye kontor”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top