DIY Aktivitetsstativ til 150 kr.

Langt om længe kommer der en DIY herfra. Jeg kan faktisk slet ikke huske hvornår det sidst er sket. Det er i hvert fald alt for længe siden. Men når der nu var sådan en oplagt DIY lige for næsen af mig, så måtte jeg jo gribe chancen. Vi har egentlig et legestativ eller et aktivitetstæppe om man vil, men der må jo også gerne være lidt for det æstetiske øje, selvom jeg er på børnesiden, når det drejer sig om farver. Jeg synes klart der skal være noget at kigge på, og stativet kommer jo nok heller ikke til at se sådan her ud særlig længe, inden der hænger alle mulige tøjdyr og blinkende plastikgenstande, som kan sige alle mulige skrækkelige lyde. Men lad mig lige nyde det her øjeblik;) 

Læs også: Nyt børneværelse til 1.228 kr.

Hvis du selv står og mangler et legestativ er det mega nemt at lave. Nemt for mig at sige, når min stedfar stod for det meste borde- og skærearbejde;)

Det skal du bruge

– 1 Rundstok 16 mm. (48 kr.)

– 1 forrammeliste nr. 215 (90 kr.)

– Et stykke snor/læder 

– Boremaskine + Et lille træbor afhængig af tykkelsen på læderet

– Træbor/hulbor 16 mm.

– Sav

Sådan gør du

Start med at skære rundstokken og listen i den ønskede længde. Min rundstok er 74 cm. og de 4 listestykker er hver 63 cm. Lav 4 huller i listerne til rundstokken. Lav 4 små huller til lædersnoren, saml stativet, og træk snoren igennem de små huller og bind knude som afslutning. Skær benene i smig. Se billederne ovenover. Jeg har brugt en lineal til at måle med, så kanten blev helt lige. Afslut med at slibe kanter med fint sandpapir. Hvis du har lyst kan stativet males. 

OBS

For at du får den rigtige vinkel på smiget, skal du først måle hvor lang snor du vil have mellem listerne. Derfor er det en god ide at samle stativet inden benene skæres i smig.

Se også: Byg nemt en opbevaringskasse til legetøj

Stativet er nemt at klappe samme og sætte væk.

Hvad synes I? Kan I lide det?:)

Jeg har sagt det før, lillesøster. Men vi er klar. Du kommer bare!

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top